2777
2789
عنوان

چرا زندگیم اینجوری شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 50 پست

عزیزم غصه نخور من امسال روز تولدم خودم تو خونه کیک درست کردم لباس خوشگل پوشیدم بادکنک فوت کردم تا ۱شب رقصیدم همسرم کیک اورد ومنم شمع ها رو فوت کردم واقعا بهم خوش گذشت خیلی حس خوبیه خودت به خودت ارزش بزاری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کادو نگرفتم ولی گفت روز زن ،ولنتاین،عیدی تولد سالگرد ازدواج همه رو با هم میده😅امروز داشتم به ای ...

قبلش میگم کادو برام بگیر میگه اگه نگرفتم بگو. وقتی نمیگیره دلم میشکنه حالا وقتی چند ماه بگذره دیگه مزه نداره بخره یا نه

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده

باور کن بدبخت نیستی...خدا رو شکر کن

همین ک شوهرت همیشه کنارته...همین ک گرفتار بیمارستان و دادگاه نیستی...همین ک شب تولدت ، شب سالگرد ازدواج،شب تولد شوهرت، کنار همین هستین و میتونین دست همو بگیرید.....همین ک شبا بدون استرس و اضطراب میخوابی...خدارو شاکر باش

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
5ساله ازدواج کردم. وقتی اومد خواستگاریم گفت خونه دارم. ماشین دارم و داشت ولی ورشکست شد

خب عزیزم تو ک تو این شرایط نباید مقابلش قرار بگیری و توقع داشته باشی

سعی کن کنارش باشی تا دوباره زندگیتون رو بسازین

وقتی قبلا تونسته اینارو به دست بیاره دوباره هم می تونه

والا من شخصا به این مناسبتا اعتقادی ندارم ... 

دوستای گلم میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین 🙏❤   اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...
فکرنکنم به بی پولی ربط داشته باشه میتونه یه گل سر ۱۰تومنی و یا خیلی چیزهای ۲۰تومنی بگیره درواقع اهل ...

اهل کادو دادن نیست اصلا بلد نیست چطوری با زن برخورد کنه

اگه بدونی من در چه حالی هستم به زندگی خودت امیدوار میشی.بعد از ۴ سال اقدام بچه دار شدم.تو ماه ۶ پسرمو از دست دادم.شبیه مرده ها شدم.دوس دارم بمیرم.شوهرم خیلی خوشحال بود ولی خوشحالیمون زود تموم شد 

خدایا شکرت
خب عزیزم تو ک تو این شرایط نباید مقابلش قرار بگیری و توقع داشته باشی سعی کن کنارش باشی تا دوباره زن ...

مقابلش نیستم همیشه همراهش بودم ولی خیلی غصه میخورم دلم پره. دلم میخواد حداقل با یه گل خوشحالم کنه که اونم بلد نیست

اگه بدونی من در چه حالی هستم به زندگی خودت امیدوار میشی.بعد از ۴ سال اقدام بچه دار شدم.تو ماه ۶ پسرم ...

عزیزم متاسفم😔😔😔هرکی یه جوری تو زندگیش میسوزه منم یه سقط داشتم😔