خیلی دلم گرفت امشب مثلا شبه عشقه همه کادو میگیرن ولی من هیچی😔😔😔روز زنم کادو نگرفتم همیشه موقع مناسبت پول نداره خوب منم آدمم دلم کادو میخواد. از وقتی زندگیمو شروع کردم کل زندگیم شده حسرت 😔حسرت همه چی تو دلمه نه عقد نه عروسی نه مسافرت. نه کادو تو هیچ مناسبتی دیگه خستم من چرا انقدر بدبختم😭😭دلم مرگ میخواد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرنکنم به بی پولی ربط داشته باشه میتونه یه گل سر ۱۰تومنی و یا خیلی چیزهای ۲۰تومنی بگیره درواقع اهل کادو دادن نیست تو هم مناسبت ها خودت برای خودت چیزهای ارزون بخر مثلا جوراب
همین ک شوهرت همیشه کنارته...همین ک گرفتار بیمارستان و دادگاه نیستی...همین ک شب تولدت ، شب سالگرد ازدواج،شب تولد شوهرت، کنار همین هستین و میتونین دست همو بگیرید.....همین ک شبا بدون استرس و اضطراب میخوابی...خدارو شاکر باش
اگه بدونی من در چه حالی هستم به زندگی خودت امیدوار میشی.بعد از ۴ سال اقدام بچه دار شدم.تو ماه ۶ پسرمو از دست دادم.شبیه مرده ها شدم.دوس دارم بمیرم.شوهرم خیلی خوشحال بود ولی خوشحالیمون زود تموم شد