2777
2789
پیاز بریز توی غذا ساز و حسابی لهش کن بعد بریز توی صافی و ابشو بگیر توی اب پیاز نمک و فلفل و زعفران و ابلیمو چند قاشق ماست و روغن زیتون بریز با تیکه های درشت فلفل دلمه ای و سیر و زنجبیل بعد مرغ ها رو بریز توش یه شب تا صبح مرینیت کن
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب پیاز باعث ترد شدن میشه .وقتی پیاز خورد میکنی یا خلال میکنی همه قسمت های کوشت خوب مزه دار نمیشه و موقع پخت هم روی اتیش میسوزه
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
پیاز خرد کن نگینی بعد سه تا پیاز چه خورد کن یه فافل دلمه خورد کن ماست پر چرب سس مایونز فلفل ادویه کاری نمک آبلیمو.مقداری روغن زیتون زغفران غلیظ درست کن جوجه هاتو.بزار تو مواد 12 ساعت
CafeMom Tickers
من بعد از اینکه جوجه ها کباب کردم توی یه قابلمه بزرگ یه قالب کره میندازم با نصف استکان اب زعفرون بعد جوجه ها رو از سیخ در میارم میریزم توی قابلمه کره با حرارت جوجه ها اب میشه و گوشت نرم و اب دار میمونه
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
یه شی با پیازو زرچوبه و نمک و روغن زیتون ،زعفرون بذار بمونه.بعدم کبابش کن موقع کباب کردن کره آب شده روشون بمال تا خشک نشه و لذیذ بشه.من برا اینکه قیافش متفاوت باشه یکم سیاه دونه تو مایعش میریزم موقع سرو سیاه دونه ها بهش میچسبه و خوشکل میشه.بعضی ها هم با سس مایونز مزه دار میکنن که اونم خوب میشه.بنظرم اصلا سیر و زنجبیل توش نکن چون طعم قوی دارن.
من زنده ام هنوز و غزل فکر میکنم...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792