2777
2789
عنوان

زندگی خاکستری من

121 بازدید | 11 پست

دوستان من یک پشت کنکوری هستم احساس میکنم کلا زندگی یکنواختی داشتم یعنی از وقتی چشام باز کردم یا زبانکدم یا مدرسه یا دارم درس میخونم خسته شدم از زندگی احساس میکنم ۵۰ سال سن دارم دیگه نمی تونم تحمل کنم

زندگی شما چطوره

برا خودت وقت بزار 

کارایی کن ک بهت لذت بدع 

بگرد عشق کن زندگی کن 

نزار دیر بش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت وقت بزار  کارایی کن ک بهت لذت بدع  بگرد عشق کن زندگی کن  نزار دیر بش

هیچ وقت وقتش نداشتم نخواهم داشت الان کنکور بعدش که دانشگاه کلا محکومم به درس خوندن فقط

هیچ وقت وقتش نداشتم نخواهم داشت الان کنکور بعدش که دانشگاه کلا محکومم به درس خوندن فقط

چی محکومت میکنع 

برو کتابخونع درس بخون 

برا خودت تنوع کن

سخت نگیر 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بگم تو تل یه نفر هست دقیقا ده بار کنکور داد تا پزشکی قبول شد 

ولی الان مربی یوگا هم هست مربی NLSهم هست زبانم تموم کرده پزشکی هم قبول شده

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
یه لیسانس گرفتم فیزیک که به درد نخوره این سری باید پرستاری قبول شم کاش می تونستم کار داشته باشم

دبیر فیزیک که کلاسش می رفتم وقت غذا خوردن نداره استفاده کن از مدرکت فیزیک دبیرستان یه دور دیگه بخون کلاس بزار اول یه چند تا دی وی دی ببینم یه همایش بزار اوکی میشع