بچه ها خواهرشوهرم مدام میگه مریم (جاریم) خیلی روزی داره دوتا بچه داره یه دختر یه پسر کله هاشون پهن و درشته روزیشونم زیاده همیشه میگن ینی میگن تو و دختر روزی ندارید ب شوهرمم گفته بودن محمد(برادرشوهرم ) خیلی زنش روزی داره ینی میگن من روزی ندارم ماهم ۷۰ میلیون داشتیم منم طلا فروختم ۷۰ تومن دادیم یه زمین ک یکم بیفتیم جلو بماند ک جاریم چقد توهین و قهر و دعوا و حسودی ینی نگم از کاراش ک همه شاخ درمیوردن اونم بعد ما زمین خرید تازگیا حالا خانم طلاهاش نفروخته یه خونه هم داره دوباره همه شرو میکنن میگن اون روزی داره خیلی ناراحتم نمیدونم ینی واقعا اون خیلی روزی داره واقعا خسته شدم
منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرانه بهت میگم سلامتیت آرامشت از همه چیز مهم تر تو الان اعصابت درگیر کردی فردا مریض میشی هیچ کس نگاهت نمیکنه حتی همسرت پس بگو خداروشکر ان شاء الله همیشه خوش روزی باشن و تمام
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
خخخ خواهر منم به سر همه دقت میکنه هر کی سرش بزرگ باشه میگه حتما پولدار میشع عزیزم اینا خرافاته روزی دست خداست و بستگی به تلاش خودتون داره حرف بقیه برات مهم نباشه