2777
2789
عنوان

فال

52 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من با یکی از بچه ها دانشگامون دوست شدم خیلی دوسش دارم ولی از هم دوریم خونوادش بهش گفتن ک چون تک پسری نباید خارج از شهرمون ازدواج کنی

من امروز محض کنجکاوی پیش یه نفر ک استخاره میگرف رفتم گفتم ک ب اجبار خونوادش خاستگاری یه نفر میره ک بهم میخوره بعد خاستگاری یکی دیگ میره ک اون میشه ولی نگف اونی ک میشه کیه.. خیلی ذهنم درگیر شده حالم بده🙁میشه راهنماییم کنین میدونم همه چی دست خداست ولی خیلی دوسش دارم فکراین ک ماله من نباشه اذیتم میکنه😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرتون این آدما درست میگن🙁 ناپلئونی میگیرم❤😅

والا باید ببینی نیت چی میگیری 

مثلا من کسی سراغ دارم از گذشته حال آینده بهت میگه حتی در مورد پسری که دوسش داری میگه واقعا راست دراومده روبروز مشتریش زیاد میشه 

باید اعتقاد داشته باشی 

وای اصلا اعصابم خورد شده..🙁😑

بسپار به خدا ...هر چی صلاحته همون میشه 

دوسش داری فرض کن اومد خواستگاری و ازدواج و بعد از مدتی اخلاقا باهم نخوند یا مشکلاتی پیش اومد که پشیمون بشی از انتخابت

پس ناراحت نباش و توکل به خدا کن که خدا بهترین انتخاب کننده برای بنده شه 

گفت تلاش مونو میکنیم  

مرد رو به حرفش نمی سنجند بلکه با عملش می سنجد. من سالها مشاور بهزیستی بودم. تابستون که میشد سیل شکست عشقی ها میریختن سرمون. اکثرشون هم دختردانشجو هایی بودند که همکلاسی شون سه چهار سالی سرکارشون گذاشته بود بعد حالا که فارغ التحصیل شده بودند، پسره گفته بود متاسفم من همه تلاشم رو کردم. آنقدر این داستان تکراری شده بود که دیگه به جای ناراحتی، خنده مون گرفته بود

مرد رو به حرفش نمی سنجند بلکه با عملش می سنجد. من سالها مشاور بهزیستی بودم. تابستون که میشد سیل شکست ...

خیلی سخته اره واقعنم همینه خیلی کم پیش میاد مردونه بجنگن🙁

مهتاب برام. فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برنمیگرده. از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد چند ماه عشقمو با همسرش تو خیابون دیدم. دنیا روی سرم خراب شد. تازه یاد حرفهای مهتاب افتادم که بهم گفته بود برنمیگرده و من ناراحت شده بودم. شماره مهتاب 09196518128