2777
2789
عنوان

ای پی اشتراک😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 47 پست
خیلی پیچیده اس  فقط بهت بگم الان همه چیتو میدونن حتی رنگ چشمتو

😄😄😄🤣🤣توروخدا وقتی نمیدونی اطلاعات اشتباه نده

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر دو یا سه کامپیوتر هم داشته باشیم که قرار باشد با یکدیگر یک شبکه (Network) را تشکیل دهند و با یکدیگر ارتباط داشته باشند، نیاز است که هر یک از آنها آدرس مشخص داشته باشند.

حالا اگر تعداد این کامپیوترها بیشتر شد و در نقاط مختلف دنیا پخش شدند و به جای شبکه داخلی (Internal Network) یک شبکه بین‌المللی (Internet) داشتیم، باز هم همان‌ آدرس‌دهی لازم می‌شود.

اگر موبایل‌ها و اپلیکیشن‌های آنها خواستن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند باز هم همان آدرس‌دهی می‌تواند استفاده شود.

اگر قرار شد اپلیکیشن‌ها و Server‌ها با هم در تماس باشند، باز هم آدرس‌دهی لازم است.

اگر هم وب‌سایت‌ها بخواهند با یکدیگر در ارتباط باشند یا به هم لینک بدهند، باز هم نیازمند آدرس و آدرس‌دهی هستند.

به همین علت می‌گوییم IP یک مفهوم زیربنایی در سطح شبکه است و هر چیزی که بر زیربنای شبکه ساخته می‌شود به نوعی با آدرس آی پی ارتباط پیدا می‌کند

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

اطلاعات ای پی بخون😐

😐😐😐چرا چرتو پرت میگی خواهر من چ ربطی داره وااا😑😂😂😂

چرتوپرت شما میگی خواهر من ک اطلاع نداری😂

کاری به نی نی سایت ندارم ولی سازمان اطلاعات کشور انقدر قوی هست که حتی میدونه تو سرچ گوگلت چی بوده ب پیا علاقه داری حتی صداتم دارن همه اینا مربوط میش به سازمان nsa ک کل اطلاعات همه رو دارن 

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸
چرتوپرت شما میگی خواهر من ک اطلاع نداری😂 کاری به نی نی سایت ندارم ولی سازمان اطلاعات کشور انقدر قو ...

حتی اگر دو یا سه کامپیوتر هم داشته باشیم که قرار باشد با یکدیگر یک شبکه (Network) را تشکیل دهند و با یکدیگر ارتباط داشته باشند، نیاز است که هر یک از آنها آدرس مشخص داشته باشند.

حالا اگر تعداد این کامپیوترها بیشتر شد و در نقاط مختلف دنیا پخش شدند و به جای شبکه داخلی (Internal Network) یک شبکه بین‌المللی (Internet) داشتیم، باز هم همان‌ آدرس‌دهی لازم می‌شود.

اگر موبایل‌ها و اپلیکیشن‌های آنها خواستن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند باز هم همان آدرس‌دهی می‌تواند استفاده شود.

اگر قرار شد اپلیکیشن‌ها و Server‌ها با هم در تماس باشند، باز هم آدرس‌دهی لازم است.

اگر هم وب‌سایت‌ها بخواهند با یکدیگر در ارتباط باشند یا به هم لینک بدهند، باز هم نیازمند آدرس و آدرس‌دهی هستند.

به همین علت می‌گوییم IP یک مفهوم زیربنایی در سطح شبکه است و هر چیزی که بر زیربنای شبکه ساخته می‌شود به نوعی با آدرس آی پی ارتباط پیدا می‌کند

چرتوپرت شما میگی خواهر من ک اطلاع نداری😂 کاری به نی نی سایت ندارم ولی سازمان اطلاعات کشور انقدر قو ...

یا خدااا!😐😐😐😐🤣اونوقت تو اینارو از کجا میدونی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
نوشتم برو بخون

عزیزم اپی شناسه میده بیا دلیت اکانت بزن فتام نمیتونه پیداکنه🤭امتحان شده گلم

@دلوینت  

سلام عزیزم خوبی چطوری

چرا لغودوستیم زدی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
@دلوینت     سلام عزیزم خوبی چطوری چرا لغودوستیم زدی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 ...

سلام لغو دوستی همه را زدم 😢

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
@دلوینت     سلام عزیزم خوبی چطوری چرا لغودوستیم زدی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 ...

@اعتصامی   شاهده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....