2777
2789
عنوان

گریه ی بی امان بچه ده ماهه

176 بازدید | 10 پست

دخترم حدود ده ماهشه مدام گریه میکنه بغلش که بکنم راهش ببرم فقط ساکت میشه حتی توی ماشینم بی قراره مدام . دیگه واقعا مغزم داره میترکه نمیدونم چیکارش کنم مریضی نداره که بگیم بخاطر اونه. حس میکنم بدجوری بغلی شده اصلا توی روروک و روی زمین بند نمیشه فقط میگه بغلم کن و راه ببر حتی بغلم روی زمین هم نمی شینه انقدر گریه میکنه که نفسش میره هرکاریش میکنم با اسباب بازی هم دیگه بازی نمیکنه خسته شدم دیگه خدا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خب ببرش دکتر شاید مشکلی داره طفلی

نه چیزیش نیس دکتر بردم چندبار.خوابشم خیلی کم و سبکه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار بغلی شده عادت کرده بغلش کنی راش ببری نمیدونم چجوری عادتو از سرش بندازم موقعی که بغل میکنی راه میبری هیچیش نیس دیگه. موقعی که خوابشم میگیره بدتر میکنه هرکاری میکنم نمیخوابه با بدبختی میخوابه با یک صدای کوچیکم بیدار میشه خوابش از اول اینجوری بود کلا. 

شاید دندونشه

دوتا دراورده چند روزه خیلی بدتر شده بیرونم ببرمش با کالسه راه ببرم دوس داره همچین که پیاده اش میکنم باز شروع میشه ولی توی ماشین هم گریه میکنه مدام

دختر من ۹ ماهشه بعضی وقتا که بدقلق میشه میدونم از دندونشه دستشو نمیکنه تو دهنش؟

چرا از چهار ماهگی همش همه چیو میکرد توی دهنش ولی نه ماهگی تازه دندون درآورد دوتا باهم

چرا از چهار ماهگی همش همه چیو میکرد توی دهنش ولی نه ماهگی تازه دندون درآورد دوتا باهم

خب دیگه پشت هم درمیاد دندوناش بچه بی قراری میکنه

دختر من از ۶ماهگی شروع کرد دندون دراوردن

الان که ۹ماهشه ۷ تا داره

هشتمی هم داره نیش میزنه

ریفلاکس نداره؟

نه عزیز