2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام از اینا بگیرم عکس

384 بازدید | 14 پست

این کلاه و پیشبندها . دقیقا چی بهشون میگن این جنسی ها رو 

چون میخوام نتی خرید کنم همش پلاستیکیش رو برام میاره . نه اینو

https://uupload.ir/files/31n_screenshot_2021-02-13-14-25-22-1.png

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

دقیقا از کدوما؟😐

عکست ک برا عمله زیباییه

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که کلاه و پیشبند 

اها ببخشید من بد فهمیدم 🥺

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
کسی تو دیجی ندیده از این جنسی؟

دقیق نمیدونم ولی شاید گان بهشون بگن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دقیق نمیدونم ولی شاید گان بهشون بگن

اخه گانو فک کنم لباس اتاق عمل بیاره . 

همون کلاه وپیشبنده یکبار مصرفه ولی نمیدونم چرا من هر جا میگردم پلاستیکش میاد 

کسی تو دیجی ندیده از این جنسی؟

لوازم آرایشی بهداشتی یا داروخونه ها باید داشته باشن

بگو کلاه و پیشبند ی بار مصرف

البته اینی که روش انداخته ی تیکه از زیراندازایه ی بار مصرفه که تو مطبا استفاده میکنن

کلاه رو تو دیجی بزن کلاه یکبار مصرف ولی تعداد بالا داره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
لوازم آرایشی بهداشتی یا داروخونه ها باید داشته باشن بگو کلاه و پیشبند ی بار مصرف البته اینی که روش ...

مرسب . یعنی حضوری برم پیدا کنم .

راستی زیرانداز نیست پشتش بند داره. ولی دقیقا جنس هموناست 

اخه گانو فک کنم لباس اتاق عمل بیاره .  همون کلاه وپیشبنده یکبار مصرفه ولی نمیدونم چرا من هر جا ...

https://www.digikala.com/product/dkp-4097765/پیش-بند-و-هدبند-یکبار-مصرف-مهرسان-مدل-پیشبند-و-هد-بند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...