بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط یه سوال دفع پروتیین در صورتی اتفاق میوفته ک فشار بالا باشه؟
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مال من کنترل نشد و بچه ۶ماهمو برداشتن. اگه فشار کنترل بشه دفع پروتئین هم کنترل میشه
فشارتون مگه چند بود ؟ از قبل سابقه فشار داشتین؟
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه اصلا سابقه نداشتم. فشارم ۱۴ بود ک برام ازمایش ادرار نوشتن و متاسفانه مثبت شد
با دارو حل نمیشد ؟ اخه دیدم اونایی ک فشار بالا دارن تحت کنترلن و دارو مصرف میکنن
من ۱۰روز بستری شدم ولی نیومد پایین استرسم هم زیاد بود.
انشالله ب زودی زود باردار میشی و بغلتو سالم بغل میکنی ..بدتر از هرچیزی استرسه ..استرسو از خودت دور کن