مادر شوهر تا من تنهام بهم میرسه و فلان ولی وقتی با دوتا جاری بزرگامم به من میگه تو بلند نشو بعد به من میگه برو بیار اینا...دیروز واقعا دلم شکست به شوهرم بگم؟ دیروز اونجا بودیم میگه شبم بریم زنگ زدم که شام داریم نمیتونم بیام بعد شنید زنگ زدم عصبانی شد.خب نمیخوام تند تند برم اونجا هزار بارم بهش گفتما همین کارا رو میکنیم که کوچیک میشیم اصلا توجه نمیکنه به اینجور چیزا بزارنش هر روز اونجاس.چیکار کنم به یه ماه نرسیده خسته شدم از رابطم با خونوادش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان بچه داریم دیگه نمیبره چون میدونه هم برا اون سخته هم من
قرارمون هفته ای ۱بار
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
اخ شوهر من ی روز در میون منو میبرد الان بچه داریم دیگه نمیبره چون میدونه هم برا اون سخته هم من قرا ...
من چیکار کنم حالا...دیروز همه رو جم کرده شام ب ما گفته ناهار بعد ماهم نموندیم شام رفتیم خونه مامانم ...دیشب خدا میدونه که پشت سرم چیا گفتن.حرف دیروزشو بگم ب شوهرم که مامانت اینو گفت؟
من چیکار کنم حالا...دیروز همه رو جم کرده شام ب ما گفته ناهار بعد ماهم نموندیم شام رفتیم خونه مامانم ...
من خودم ب شخصه هر حرفی ک بهم میزنن ب شوهرم میگم چون اوایل فکر میکرد خانوادش فرشتن
ولی خب ی مدت نرو
گفت بیا بگو نمیام خسته ام یا بگو دوس دارم خونه باشم و با تو شام بخورم
حرفای عاشقانه بزن شاید تاثیر کرد
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
ما بچه دار شدیم بدتر شد. هی میگه اونا باید نوه شونو زود زود ببینن😤
خب بگو ببر ببیننش
مگه ضامنم ک بخوام همش بیام اونجا
دلشون تنگ میشه؟بیان ببیننش
من با اینکه اونا هم زیاد بیان خونه ام مشکل دارم رفت و امد یه اندازه ای داره خب
میفهمم
منم دوس ندارم زیاد بیان و یا من برم