2777
2789
عنوان

شما باشید میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیچ‌ نوع رعایتی نمیشه 

یعنی چی رعایت میکنم

نه نمیرم تماس میگیرم تبریک میگم و عذر می خوام

یه روزم میرم در خونشون بازم ‌تبریک و ‌کادوشونو ‌میدم و برمی‌گردم

She is everything I ever wanted.... 

من که وسواس ندارم نمی رم عروسی شما چه جور میری؟! واقعا تو کرونا فهمیدیم هیتلر موسیلینی چرا وجود داشتن. بهتره اونا رو محکوم نکنیم هر کدوممون یه قاتل درون داریم. قتل و عام که همیشه با مسلسل نمیشه گاهی با عروسی گرفتن میشه قاتل بود

حتمابرو حیفه بعدش پشیمون میشی💃💃

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

اگه ماسکتو‌درنمیاری چیزب بخوری برو‌کادوشو‌بده نیم‌ساعت بمون بیا.منم اینکارو‌کردم جشن‌دوستم بود

چون بشدت وسواسیم و استرسی برا همین دودلم لب به چیزی که اصلا نمیزنم فقط برا اینکه ۱ساله قرنطینم و۵ساله  جشن دعوت نشدم

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

من دوهفته قبل رفتم یه عروسی که کادو بدم برگردم

رفتم دیدم توی سالن300 نفره فقط60 نفر هستند

و همه ماسک دارند و نزدیک هم نمیشن

وقتی دیدم اینجوریه و با کسی هم سلام علیک نداشتم  موندیم و با همسر سر یه میز بودیم و هیشکی نزدیکمون نبود.

اخرش هم شام رو بسته بندی دادن بهمون و اومدیم و کرونا هم نگرفتیم و کسی هم گویا اونجا بیمار نشده

ولی کلا ریسک داره

یعنی وقتی میری باید ریسک و حق الناس رو بپذیری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من دوهفته قبل رفتم یه عروسی که کادو بدم برگردم رفتم دیدم توی سالن300 نفره فقط60 نفر هستند و همه ما ...

نمیدونم بخدا  همون ترجیحم نرفتنه چون اینا اصلا اهل رعایت نیستن

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃