2777
2789
عنوان

خرید عید😍

405 بازدید | 54 پست

سلام.خانوما تو تهران بهترین و مناسب ترین جا از نظر قیمت کجاعه بنظرتون؟

واای قیمتا خیلی بالارفتن اصلا آدم دو دست لباس میگیره کلی میشه 

یه شومیز براخونه ۳۰۰تومن🥴🥴

VK⟭⟬OT⁷

الله و اکبرررررر من تو کدوم غاری خواب بودم ک جنسا اینقدر گرون شدن😕

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شلوار برا خونه گرفتم ۱۱۰ یه تیشرت هم گرفتم ۹۰ تومن . دویست هزار دادم واسه یه لباس خونگی 😓😓

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

ی ست خونگی گرفتم‌ شد ۴۰۰ تومن 

کم موند خون بالا بیارم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

والا شومیز ۳۰۰ نیستا الان تو مزون ها هم که تو اینستا میزارن فوقش ۲۰۰ ه . لطفا پول اجاره مغازه ی مردمو ندین حتما که نباید از بالا شهر خرید کنین

میرقصانم زندگی را به سازم
والا شومیز ۳۰۰ نیستا الان تو مزون ها هم که تو اینستا میزارن فوقش ۲۰۰ ه . لطفا پول اجاره مغازه ی مردم ...

ن عزیزم قیمت جدید دستت نیس. الان ی تیشرت 100تومنه. 150تومنه. شومیز گرونتره. جنس ب جنس البته متفاوت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من یه شلوار برا خونه گرفتم ۱۱۰ یه تیشرت هم گرفتم ۹۰ تومن . دویست هزار دادم واسه یه لباس خونگی 😓😓

اره بخدا یه دست لباس خونگی قیمتش این شده دیگه ادم نمیدونه چطور زندگی کنه

VK⟭⟬OT⁷
ن عزیزم قیمت جدید دستت نیس. الان ی تیشرت 100تومنه. 150تومنه. شومیز گرونتره. جنس ب جنس البته متفاوت&n ...

والا من بجنوردم بهترین مزون ها رو دیدم و خیلی اهله خریدم هفته ی پیش تو مشهد کلی لباس خریدم قبلش هم کیش بودم والا این قیمتها نبود البته جنس ترک واقعا فرق داره ولی الان جنس ترک هم نیست بازم شما صاحب نظری ولی خب من معمولا از جاهای متوسط خرید میکنم قیمتهاشون هم خوبه دیگه در حدود ۱۰۰ ۱۵۰ ه 

میرقصانم زندگی را به سازم
والا من بجنوردم بهترین مزون ها رو دیدم و خیلی اهله خریدم هفته ی پیش تو مشهد کلی لباس خریدم قبلش هم ک ...

منم مشهدم والا همین هفته دوبار تیشرت خریدم پنبه، هرکدوم 100تومن. گرونترشم بود. راهنمایی. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊