2777
2789
عنوان

بیمه عمر پاسارگاد بهتره یا ایران؟

9312 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخواستم بیمه عمر انجام بدم نمیدونم کدوم بهتره بعضیا میگن پاسارگاد خصوصیه و خوب نیست ایران بهتره..بنظر شما کدوم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا با بیمه عمر مخالفم. ولی یه مدت که شوهرم اصرار داشت تحقیق کردم. بیمه عمر سامان به نظرم از بقیه ...

سامان خصوصیه..میگن اگه خصوصیا جمع کنن برن دست مون هیچ جا بند نیس

سامان خصوصیه..میگن اگه خصوصیا جمع کنن برن دست مون هیچ جا بند نیس

تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست. مثلا صندوق ذخیره فرهنگیان دولتی بود🤦‍♀️کلا من با بیمه عمر مخالفم. پولتو بذار بانک سودشو بگیر. چه کاریه بدی دست این شرکتا. 

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا

از پیام های شما و دیگر دوستان متوجه شدم که متاسفانه شناخت بسیار کمی از بیمه عمر و فلسفه بیمه عمر و همین طور در مورد شرکتهای بیمه ای و پشتوانه های قانونیشون دارید!!!

تمایل داشتید جهت مشاوره در خدمتتون هستم

واتس اپ: 09335538110

تماس: 09124492015

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا از پیام های شما و دیگر دوستان متوجه شدم که متاسفانه شناخت بسیار ...

درسته دقیقا..از طرفی میگیم یه پول پس انداز کنیم که اگه نکنیم همونم خرج میشه باز از طرفی میگیم تا بیست سال بعد چی بشه..نمیشه اعتماد کرد..ارزش پول هم روز به روز پایین میاد تا بیست سال بعد معلوم نیست اون مبلغ چه ارزشی داشته باشه

درسته دقیقا..از طرفی میگیم یه پول پس انداز کنیم که اگه نکنیم همونم خرج میشه باز از طرفی میگیم تا بیس ...

چرا فکر می کنید آینده 20 سال دیگه است؟؟؟؟

آینده از فردای روزی که شما بیمه نامه تون صادر میشه شروع میشه
بیمه عمر و پس انداز همونطوری که از اسمش پیداست ابتدا بیمه است و سپس پس انداز پس ابتداءً باید خود این محصول و مزایای واقعا طلاییش رو بدونید و سپس یه بیمه نامه مرتبط با شرایط خودتون تهیه کنید و باید خدمت شما و دیگر کاربران عزیز بگم که واسه همه نمیشه یک نوع بیمه عمر فروخت و بیمه عمر و پس انداز هر کس باید بنابر شرایط خود اون فرد طراحی بشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما

بچه ها اگر میخواییدبیمه کنید خودتونو،یه سرچ بزنید که یه بیمه ی خوب کرده باشین.بیمه ی سامان چون تخصصش بیمه ی عمره از باقی شرکتا سود بالاتری میده و بیماری های بیشتری رو هم پوشش میده..حالا اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست یه تماس بگیره در خدمتم

09100783436