2777
2789
عنوان

وایی بچها

101 بازدید | 5 پست

بچها من چند ماه دارم از محصولات فور اور استفاده میکنم بخاطر بیماریم mctd بیماری من خود ایمنی من هر هفته بیمارستان بودم اولین نفرم بودم که این بیماری رو داشتم ولی الان چندماه که کارم به بیمارستان نکشیده و الحمدالله همچیم خوب بوده 

اون خانومی که ازش محصولات گرفتم میگفت ما واسه همه نوع بیماری محصول داریم 

میشه بیایید تجربه هاتون رو بگید؟؟

منم خود ایمنی دارم. ماستیت گرانولوماتوز. این محصولات چی هستن؟ چه جوری استفاده میشن؟ 

محصولش از امریکاس منتها از دبی وارد میکنن اون طور که مشاورش به من توضیح میداد میگفت بر پایه عسل و الوراس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محصولش از امریکاس منتها از دبی وارد میکنن اون طور که مشاورش به من توضیح میداد میگفت بر پایه عسل و ال ...

اگه اینطوره ترجیح میدم برم زیر نظر خیراندیش. چون تو زمینه گیاهان دارویی رودست نداره. شما تا حالا نرفتی ویزیت بشی؟ 

اگه اینطوره ترجیح میدم برم زیر نظر خیراندیش. چون تو زمینه گیاهان دارویی رودست نداره. شما تا حالا نرف ...

نه اما من پیش دکتر های طب سنتی زیادی رفتم اما اصلا لهتر نشدم من بخاطر بیماریم خیلی جاها رفتم اما هروز بدتر میشدم 

نه اما من پیش دکتر های طب سنتی زیادی رفتم اما اصلا لهتر نشدم من بخاطر بیماریم خیلی جاها رفتم ا ...

دکترای طب سنتی چرت و پرت زیاد داریم. تهران کلینیک سجاد خیراندیش و گروهش هستن. دخترخواهرشوهرم کولیت داشت درمان شد. میگفت یه خانمی اونجا بود که سرطان سینه‌شو درمان کرده بودن.