2777
2789

بهش علاقه دارین، تازه آهنگای بی مفهومش رو اینجا میزارید، تتلو به همه خانومای زیر سن قانونی فراخان داده برا حرمسرا بعد شما با چه غیرتی دنبالش میکنین خب که چی این شخصیت اصلا لیاقت نداره بهش بگین هنرمند کسی که حتی برا طرفداراش ارزش قائل نیست از بی پولی آهنگش رو فروخته... خیلی چیزای دیگه حیف گوشتون نیست با چرت و پرت های این بشر پرش میکنین 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا حس کردم ب من میگی🙊

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من شخصيت هنرمند رو از زندگي شخصيش تفكيك كردم كلا 

شادمهر مثلا براي من همون ادم ميمونه 

چون اونا صرف اينكه سلبريتي هستن بي ايراد نيستن و اونا هم حق دارند خطا كنن

اما اين اقا كارش رو با زندگي خصوصيش و اهلاقيش پيوند زده اخيرا 

اهنگايي كه فحش ميده رو گوش نميدم چون خوشم نمياد 

ولي هنوز هستن اهنگاييش كه هيچي نتونسته جاشو بگيره 

ولي هركي خواست گوش بده اختيار گوش و حجم اينترنتش رو داره 

اما بت ساختن از هيچ انساني صحيح نيست چه ادمي كه فضائل اخلاقي زيادي داره چه ايشون

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
تو گوش نده. ننیتونی بگی بقیه چی گوش بدن چی ندن

من میگم ما زنا باید برا خودمون ارزش قائل باشیم چرا آهنگای کسی رو گوش بدیم که زن رو وسلیه جنسی میدونه 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

تنها اهنگی که تو زندگیم گوش دادم از تتلو 

دژاوو بوده 

از شخصیتش متنفرم 

اگه گند نمی زد صدای خوبی داشت خاک بر سر 🚶‍♀️🤦🏻‍♀️🤧

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...