2777
2789

بنده خدا دوتا بچه‌ی کوچک و یه دختر کنکوری داشت سره پیچ یه تریلی لهشون میکنه درجا خودشو شوهرش فوت میکنن

خیلی ناراحت شدم براش به حدی که قفسه سینم تیر میکشه خیلی دنیا بی‌رحمه

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل امشب

دوتا عاشق تصادف میکنن پسره می میره

همین هفته پیش عقدشون بود . دوازده شهریور 

زیر پست تموم تبریکا تبدیل ب تسلیت شددد

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
تو شهر ماهم دو هفته پیش۴تا خانم و یه آقا از سرکار برمی‌گشتن کامیون میزنه بهشون همشون میمیرن همه خانم ...

ایوای خدا رحتمشون کنه 

خدا واقعا صبر بده به خانواده‌هاشون بچه‌هاییکه یتیم بزرگ میشن..

ایوای خدا رحتمشون کنه خدا واقعا صبر بده به خانواده‌هاشون بچه‌هاییکه یتیم بزرگ میشن..

آره دلم کباب شد واسه بچه هایی که منتظر آغوش مامانشونن خدایا خودت صبرشون بده

اینی که شما گفتین بچه هاشون چی شدن

آره دلم کباب شد واسه بچه هایی که منتظر آغوش مامانشونن خدایا خودت صبرشون بدهاینی که شما گفتین بچه هاش ...

دقیقا مهم بچه‌هان درسته مرگای وحشتناکین ولی خودشون راحت میشن 

اون بچه‌‌ست که تو هر سنی نیاز به مادر داره 

این بنده‌خداهم دوتا بچه‌هاش کوچیک نیاز به مادر داشتن بزرگه هم باز نیاز به یه حمایت گر داشت تو این حال باید درس بخونه‌