2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی شما فراهانی بود؟مربی آهاری؟

نه تو دلیجان فراهانی بود اون موقع آردی سبز یشمی داشت ماشینو عوض کرده احتمالا پرایده

ولی انگار رفته بود آهاری هم مربی بود 

خیلی آدم بی وجدانیه همش خودش کلاج میگرفت فکر کن تو اون همه دوره تعلیم من یبار خاموش نکردم !!! تعجب کردم 

روز ازمون تا تکون میخوردم خاموش میشد افسره خودش دعواش کرد 

فکر کردم شهر دلیجان میگی،من آی کیو کی بودم آخه

نه بابا شهر دلیجان چکار دارم دختر خوب

چندبتر گفتم آهاری ربیعی دلیجان تو اون منطقه معروفن

ربیعی بین خوش و رودکی سر آذربایجانه

دلیجانم رودکی سر دامپزشکی بود اگه عوض نشده باشه جاش

نه بابا شهر دلیجان چکار دارم دختر خوب چندبتر گفتم آهاری ربیعی دلیجان تو اون منطقه معروفن ربیعی بین ...

آهاری برای این انتخاب کردم چون مسیرش برای من بهتره بچه کوچیک هم دارم حالا که ان شاالله با یه مربی خوب بگیرم،ممنون عزیزم

آهاری برای این انتخاب کردم چون مسیرش برای من بهتره بچه کوچیک هم دارم حالا که ان شاالله با یه مربی خو ...

ولی مربی خانوم‌بهتره

من اول مرد گرفتم بعد که قبول نشدم با یه خانومه ورداشتم خودش یه پا مرد بود خدا خیرش بده ترس منو ریخت کلا

الان ۱۳ ساله رانندگی میکنم از هزارتا مرد بهتره دست فرمونم