2777
2789
عنوان

۵ روز تاخیر

143 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۵ روز تاخیر دارم تو پریودم 

بیبی چک امروز زدم منفی بود 

من این ماه از روز ۱۴ کیت تخمک گذاری زدم ک هاله داشت همون روز سونو هم رفتم یه فولی ۱۵/۵ داشتم ک فعال بود.دکترم گفت ۳ روز دیگه اقدام کن ..من از سه روز بعد شرو کردم اقدام اما کیت همچنان کمرنگ بود تا روز ۲۰ دورم اقدام بودم دیگ کیت هم نزدم تا ۲۲ دورم ترشحات تخمکگذاری داشتم شب کیت زدم دو خط شد از همه کیت ها پررنگتر 

باز ظهرش زدم  یعنی روز ۲۳ دورم بود ۲ خط پررنگ افتاد اقدام کردم باز 

دورهام ۲۹ تا ۳۰ روزس ..الان تقریبا ۵ روزه ک عقب انداختم بیبی چکم منفی

ممکنه روز ۲۳ باردار شدم چون دیر بوده بیبی چک نشون نمیده؟

من☝🏻

تو آذر ماه با پنج روز تاخیر سه روز لکه بینی داشتم،هرچی بی بی زدم منفی،ازمایشم دادم منفی،چون خیلی علایم بارداری داشتم یکیش تهوع شدید و دومیش حساس شدن ب بوها و سومیش سرگیجه،

18دی ماه بی بی درجا دوخط پررنگ افتاد،ازمایشمم مثبت شد،رفتم سونو قلب گفت از ده آذر باردار شدی،

فک کن من ده اذر باردار بودم،21اذر بی بی و ازمایشم منفی میشد،

شاید زود زدی،یا لقاحت دیر تشکیل شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من☝🏻 تو آذر ماه با پنج روز تاخیر سه روز لکه بینی داشتم،هرچی بی بی زدم منفی،ازمایشم دادم منفی،چو ...

ایی جانم خدا حفظش کنه 🤩

اقدام داشتین آخر دورتون ؟

من هیچ علائمی ندارم اخه☹

ایی جانم خدا حفظش کنه 🤩 اقدام داشتین آخر دورتون ؟ من هیچ علائمی ندارم اخه☹

والا کلا از زمان پاک شدنم تا بیست پریودیم سه شب یکبار رابطه داشتم،

ممنونم عزیزم،

توکلت بخدا باشه،خیلیا هم هستن بی علامتن،الان من با دوستم همزمان باردارم اون اصلا تهوع و بالااوردنو معده درد و... نداره،میگه بعضی روزا یادم میره کلا باردارم،اما من روزی بیست دفعه بالا میارم فقط،بدن با بدن فرق داره

والا کلا از زمان پاک شدنم تا بیست پریودیم سه شب یکبار رابطه داشتم، ممنونم عزیزم، توکلت بخدا باشه،خ ...

بعد چند روز تاخیر بیبیتون مثبت شد؟

اره جز توکل کردن کاری ازم برنمیاد خدا خودش کمکم کنه حالا ک اینجوری با این تاخیر امیدوارم کرده 

ای وای چه بارواری سختی 

اما نگران نباش تا ۴ ماهگیه بعدش خوب میشی من خیلی دیدم تو اطرافیانم 

واسه من نشون نداد،من از هیجده آذر تا هشت دی هرچی بی بیزدم نشون نداد،یکبارم ازمایشدادم منفی شد،۱۸دی م ...

منم امروز رفتم تیتر بتا دادم منفی بود ۲ بود عددش

اما همچنان پری نیومده 😭😭