2777
2789
عنوان

ساک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 44 پست
سلام خانمی شما چیشدی عزیزم بچت سالمه وصحیح وسالم دنیااومده؟

سلام عزیزم تا الان که همه چی سالم بوده آمنیوسنتز و اکو قلب و آنومالی شکر خدا ولی هنوز ۳۲ هفتمه به دنیا نیومده ولی هم چنان استرس دارم دادم دست خدا توکل به خودش 

شما مشکلتون چیه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم تا الان که همه چی سالم بوده آمنیوسنتز و اکو قلب و آنومالی شکر خدا ولی هنوز ۳۲ هفتمه به دن ...

ان تیم ۳.۸۵هستش سلفریم خوبه جواب سه روز آمینومم خوب اومده ولی الان ازروز۸آمینوحس میکنم خیس میشم انگارنشتی دارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تیم ۳.۸۵هستش سلفریم خوبه جواب سه روز آمینومم خوب اومده ولی الان ازروز۸آمینوحس میکنم خیس میشم انگا ...

عزیزم وقتی جواب سلفری و سه روزه ی آمنیو خوب بوده دیگه نگران نباش مطمئن باش نینیت سالمه ان تی بچه من ۴ بود بیشتر از نینی تو ولی خداروشکر همه چیش سالمه تا حالا از این ببعدشم سپردم دست خدا

ببین عزیزم به ما گفتن تا ۳ روز اول مهمه بعدش دیگه زیاد خطرناک نیست ولی به نظرم بهتره بری یه سونو بدی خیالت راحت شه خدای نکرده اگه مشکلی هم بود پیشگیری کنی

قربونت برم گلم ممنونم  فقط سونوآنومالی ۱۸هفتگیتم میشه بزاری

این سونویی که گذاشتم همونه دیگه تو ۱۸ هفتگی انجام دادم ولی اینجا تاریخشو اشتباه زده دو هفته زود زده

سلام استارتر جان قدم نو رسیده تون مبارک ان شاءالله  راستش منم مشکل شما رو دارم ان تی بچه ام خی ...

عزیزم یه چیز بگم باور کن 

این کارا رو دکترا میکنن باهم هماهنگن واسه اینکه از مردم بدبخت پول ببرن هی ببرنت دکتر و آزمایش های هنگفت 

چند تا دور و اطرافم دیدم میگفتن ان تی بالاس دوباره آزمایش بده بعد که میدن میگن سالمه 

هیچ نگران نباش 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
عزیزم یه چیز بگم باور کن  این کارا رو دکترا میکنن باهم هماهنگن واسه اینکه از مردم بدبخت پول بب ...

اره عزیزم منم خیلی شنیدم که میگن دکترا بخاطر جیبشونه که اینکارا رو میکنن ولی از دل ما مادرا خبر ندارن که چشممونو میدوزیم به دهنشون و منتظر یه حرفی از اوناییم که دلمون قرص شه هر چند من فقط خدا رو باور دارم و سپردم دست خودش

اره عزیزم منم خیلی شنیدم که میگن دکترا بخاطر جیبشونه که اینکارا رو میکنن ولی از دل ما مادرا خبر ندار ...

آره متاسفانه صد برابر حقوثشون از این راه پول درمیارن 

مثلا دکتر سونگرافیست به آزمایشکاه میگه هفته دی انقدر مریض  میفرستم برات توهم این مبلغو بهم میدی 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
آره متاسفانه صد برابر حقوثشون از این راه پول درمیارن  مثلا دکتر سونگرافیست به آزمایشکاه میگه ه ...

اگه واقعا اینجوریه خدا ازشون نگذره 

فقط خدا میدونه من تو بارداریم چیا کشیدم بخدا بیشتر موهای جلوی سرم سفید شده از غصه