2777
2789

سلام دوستان. تاریخ زایمانتون و بر حسب لقاح حساب کردن یا سونوگرافی؟ کدوم سونو؟ من دکترم دکتری که براivfرفتم نیست ایشونم هر دفعه یه چیزی میگن این دفعه گفتن برحسب ntچون دقیقتره.آنومالی دو روز بعده و آخرین سونو که رفتم گفتن ۸ روز بعد تاریخ nt واین تاریخ با لقاحم جور درمیاد.حالا دکتر میگه کاری به لقاح نداریم و برحسبnt!! میترسم یا یدفعه درد زایمانم بگیره یا اینکه زودتر از موعد بچه را دربیارن بالاخره هر یه روز رشد بچه تو شکم معادل ۳ روزه بیرونه. تورو خدا تجربه هاتونو بگید. طبیعی یا سزارین شدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصفهانم دوست خوبم ۱بار آی یو آی کردم منفی شده تحرک شوهرم پایینه منم راهنمایی میکنی؟به من گفتن برم مشتاق‌.شما کجارفتید؟

هرچه توخواهی نه آن میشود هرچه خدا خواست همان می شود...
منم اصفهانم دوست خوبم ۱بار آی یو آی کردم منفی شده تحرک شوهرم پایینه منم راهنمایی میکنی؟به من گفتن بر ...

منم مشتاق رفتم .دکترم شهناز فشارکی بود بنظرم رکتر خوبیه فقط بدیش مطب شلوغشه.تو مرکز نمیشینه مطبشم اول سیدعلی خان از سمت فردوسی هست سرچ کنید میاد.خب چاره ای نیست ivfکنید این دکترم خیلی دستش سبکه .انشاالله خدا هر کی بچه میخواد با یه فرزند سالم و صالح خوشحالش کنه من همیشه دعام همینه.خودم خیلی سختی کشیدم تواین راه هیچوقت یادم نمیره .سوالی داشتین بپرسین حتما جواب میدم.موفق باشید

منم مشتاق رفتم .دکترم شهناز فشارکی بود بنظرم رکتر خوبیه فقط بدیش مطب شلوغشه.تو مرکز نمیشینه مطبشم او ...

عزیزدلم مرسی درخواست دوستی بهت میدم قبول کن که سوالی پیش اومد ازت بپرسم گروه تل نداری منم ادکنی ممنونت میشم بازم ممنونتم دوست عزیزم انشاالله نی نی خوشگلتو سالم بغل کنی 

هرچه توخواهی نه آن میشود هرچه خدا خواست همان می شود...