2821
2789

بچه ها مطبی رو توی تهران میشناسید که خیلی خیلی رعایت کنند پروتکل ها رو ؛ کسی تازگی ها رفته دندونپزشکی ؟؟

واقعا ترسناکه 😟😟

من تو همچین محلی دارم کار میکنم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو همچین محلی دارم کار میکنم 

جونم  به  امضات😭😭

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
نه نیومد .خیلیا میرن عزیزم وسواس به خرج نده...فقط دکتر خوب پیدا کن ... تهویه داشت اره...

خداروووشکر

خیلی وقته درد دارم

و ب شدت هم میترسم

گفتم شاید کسی اینجا مطب مطمعنی بشناسه

خداروووشکر خیلی وقته درد دارم و ب شدت هم میترسم گفتم شاید کسی اینجا مطب مطمعنی بشناسه

منم خیلی میترسیدم ولی وقتی رفتم مطب دیدم مردم میرن و هیچ چیشون نمیشه از نگرانی در اومدم...

یه دکتر مطمین پیدا کن با خیال راحت برو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز