2777
2789
عنوان

داشتم دینی میخوندم به یه سوال درباره امام زمان برخوردم بیاین یدقه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دنیا تو ی شهر خاص زندگی نمیکنن روایت هست وقتی ایشون ظهور کنن و ما چهرشونو ببینیم همگی بیاد می ...

👌👌👌👌👌

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دلم براتون تنگ شده بود  چ خوب دیدمتون    

سلام به روی ماهت  دوست خوبم

ممنون از لطف تون

ان شاءالله همیشه سالم و سلامت باشید ☺️🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به نظر من مث حضرت مسیح از دیده غایب و در عالم والا هستن به گفته ی خودت 

عزیزم نمیشه کسی چیزی در این مورد با صراحت اعلام کنه و با قاطعیت حرفی بزنه چون هیشکی ازون زمان نیس الان ک بخاد مارو آگاهیه کامل بده نمیتونیم بگیم حتمن همینجاس تو همین کشوره یا تو همین شهره یا نمیتونیم بگیم غایبه یا اصلن وجود نداره چون هیچکس به اندازه کافی اطلاعات نداره 

اینایی ک الان گفته میشه نسل به نسل گشته و بما رسیده و هرکسی در نظرش یجور اینو ساخته یا از قرآن یه سری چیزا می‌خونیمو میفهمیم

یه عده بر این باورن ک امام زمان تو همین دنیاس 

یه عده میگن غایب شده و مث حضرت مسیح در عالم والاس در محضر خدا

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

👌👌👌👌👌

خیلی وقت بود که دوست داشتم  تو تاپیکی  ببینم تون  و بابت  کامنت ها و تاپیک های پر محتوا تون  تمام قد تشکر کنم .

خدا حفظ تون کنه  / موفق و سالم باشید هر جا که هستید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم بین ماها زندگی میکنن ولی ما به سبب گناهانمون نمیتونیم ببینیمشون یا تشخیصشون بدیم

ان شاءالله قسمتمون بشه ببینیمشون😔🙏

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
همین دنیا تو ی شهر خاص زندگی نمیکنن روایت هست وقتی ایشون ظهور کنن و ما چهرشونو ببینیم همگی بیاد می ...

برای آرامشت صلوات فرستادم عزیزم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
عزیزم بین ماها زندگی میکنن ولی ما به سبب گناهانمون نمیتونیم ببینیمشون یا تشخیصشون بدیم ان شاءالله ق ...

پنج تا صلوات برای امضات فرستادم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
خیلی وقت بود که دوست داشتم  تو تاپیکی  ببینم تون  و بابت  کامنت ها و تاپیک های پ ...

سلام‌عزیزم...شما لطف دارید💞💞

خوشحالم که مطالب این حقیر مورد پسند کاربر فرهیخته ای مثل شما قرار گرفته🙏🙏

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

امام زمان تو همین دنیا زندگی میکنه ولی از نظر ها پنهانه

خیلیا ممکنه امام زمان رو ببینن ولی نشناسن

وقتی ظهور میکه خیلیا میگن عه ما که امام زمان رو دیدیم ولی نشناختیم

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!