2777
2789
عنوان

همش صبر میاد خیلی دلم گرفته ...😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 44 پست
راستش خیلی فکر کردم فارسها چی میگن چیزی به ذهنم نرسید دو زبانه بودن این مشکلارو هم داره😐

اره بابا من وقتی با خانواده زن داداشم می حرفیم گفتم من رفتم یه دست لباس خریدم اونا می گفتن چی یه دست لباس بعد کلی توضیح فهمیدن گفتن ما می گیم سِت

یا گفتم فلانی دلش سیاهه می گفتم یعنی چی بعد کلی توصیح گفتن ما می گیم بد دل

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطسه رحمت خداست ، این خرافات رو بذارین کنار😭 یکم تو نت سرچ کن عزیزممممم

آره میدونم برا همین بعده عطسه شکر میکنیم اما به صبرش هم اعتقاد داریم چون نتیجشو می بینیم

همون عطسه که یه بار باشه یعنی نه اگه دوتا باشه یعنی آره میرسی

من ارزوی رسیدن ب شوهرمو داشتم دوسال همش ب فکرش بودم و هربار صبر میاومد یعنی صبر کن و بهشم رسیدم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اره بابا من وقتی با خانواده زن داداشم می حرفیم گفتم من رفتم یه دست لباس خریدم اونا می گفتن چی یه دست ...

بیچاره چقدر باید تلاش میکرده تا منظورشو برسونه😀

چشم‌یادم نمیره .۴۰نفر شدن بچها؟

بله گلم ان شالله

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیچاره چقدر باید تلاش میکرده تا منظورشو برسونه😀

اون بیچاره من بودما

راست میگی یکی می اومد؟الان خوشبختی؟

اره ،برای ماهم اگه تک صبیر بیاد یعنی اونکارو نکن به ضررته ولی خب وقتی قصد کاری نداری و داری به مشکل دلت فکر میکنی اگه تک صبیر بیاد یعنی فکرشو نکن صبر کن و مشکلت حل میشه اگه قصد کاری داریم و دوتا صبیر بیاد یعنی اونکارو بکن و خیره

راستش من از اولش میدونستم ک ممکنه ب اختلاف بخوریم ولی اصرار کردم و ازدواجم کردیم ولی نه خب الان دوساله جدا هستیم و تو دادگاه و اینا کشونده شده کارمون

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اره ،برای ماهم اگه تک صبیر بیاد یعنی اونکارو نکن به ضررته ولی خب وقتی قصد کاری نداری و داری به مشکل ...

سلام ناراحت شدم ان شالله از این به بعد خوشبخت بشی. مثلا من تو فکر کسی باشم تک صبر بیاد یعنی میشه؟