2777
2789
عنوان

ولنتاين

488 بازدید | 35 پست

كاري ب فلسفه و درست و غلطش ندارم

چيزي هست ك فعلا وجود داره

گاهي ميبينم دختراي كوچول موچول خودشون ب سختي ميندازن واسه تهيه هديه ولنتاين واسه دوست پسر

بگذريم ك ممكن هست طرف مقابل چيزي نخره ذوقشون كور بشه و دلشكسته...

اما بيايد كنارش واسه خودتونم ي هديه بخريد

روز عشق هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عشق ب خودمون حداقل

بيايد فردا ي هديه واسه خودتون بخريد دوست داشتيد عكسش رو بذاريد اينجا يا تاپيك خودتون

اما هديه واسه خودتون فراموش نشه

اگه دختر پسر نوجوان داريد ك توي رابطه با كسي نيستن  و تمام ذوقشون دريافت ي باكس هديه يا چيزي شبيهش هست براش تهيه كنيد

خداي نكرده بخاطر اين فانتزي ها توي رابطه هاي غلط نيفتن

فردا هست ؟یا امروز بود؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما واسه دختر ۹ ماهم خرید کردیم🥰

بادکنک قرمز و گل و شمعم گرفتیم

هرسال تصمیم دارم کادو بخرم واسش

و قبول دارم که بعضیا واسه همین چیزا وارد رابطه میشن

پس دخترمو طوری بزرگ میکنم که چشمش سیر باشه از این موارد

ما واسه دختر ۹ ماهم خرید کردیم🥰 بادکنک قرمز و گل و شمعم گرفتیم هرسال تصمیم دارم کادو بخرم واسش و ...

اخي عزيزم ٩ ماهش  

چند روز پیش یه دخترخانمی تو مغازه بود میگفت ۳۰ و خورده ای دادم برای دوست پسرم گوشی خریدم آخرم ولم کر ...

چند سالش بوده دختر

ما واسه دختر ۹ ماهم خرید کردیم🥰 بادکنک قرمز و گل و شمعم گرفتیم هرسال تصمیم دارم کادو بخرم واسش و ...

اره دختراي نوجوان خيلي دوست دارند

من پارسال براي دختر خاهرم گرفتم از همين جعبه هاي قلب و قرمز و اينا شكلات و خنزل پنزل  ..

منم پولامو جمع کردم برا خودم لواشک و شیرینی بخرم😂❤😍

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
اره دختراي نوجوان خيلي دوست دارند من پارسال براي دختر خاهرم گرفتم از همين جعبه هاي قلب و قرمز و اين ...

خیلی کار خوبی کردین

خانواده ها باید خیلی حواسشون به نوجوون ها باشه

واقعا دوره ی حساسیه تو زندگی