درود به دوستان عزیزم 💖💖
در مورد قهر چند نفر پرسیده بودن و این پست مخصوص انواع قهر هست ...
اگه تا الان همیشه یه جور قهر کردی اشکال نداره از هر جا که شروع کنی موفق میشی ...
قهر کامل خیلی اشتباه هست همونایی که حرف نمیزنید و غذا درست نمیکنید و به خونه هم نمیرسی و یا به خودتون شکنجه میدید و غذا نمیخورید مخصوصا اگه زیاد باشه هیچ تاثیری در بهبود اخلاق شوهر نداره تازه براش بی تفاوت میشه و دیگه اهمیتی نداره براش که شما چکار میکنی ...اگه دوست دارید هر چند سال که از عمر زندگی مشترکان گذشته بازم شوهر تون مثل روز اول بهتون اهمیت بده و حتی بیشتر از اون زمانها براش مهم باشید و تحمل قهر شما رو نداشته باشه باید قهر رو به طور کامل بزارید کنار میدونم سخته ...من انجام دادم پس شما هم میتوانید ...
همانطور که همیشه میگم باید ذهنیت قبلی که از شما در فکر شوهرتون بوجود اومده رو پاک کنید ... و 🔴🔴🔴🔴هر وقت دوست داشتید اخلاق و رفتار پسندیده ای در شوهر تون پدیدار بشه اول باید نشون بدید خودتون هم این رفتار رو دارید و بهش پایبند هستید ...
کارهایی که من انجام دادم :
از شوهرم خواستم موقع دعوا و ....جای خوابمان عوض نشه و هیچ وقت جدا نخوابیم (خوب چون ما تا قبل از این شرط این اشتباه رو میکردیم ترکش یکم سخت بود مخصوصا از طرف شوهرم ولی من لجبازی نکردم و پایبند بودم )و اونم جز یکی دو مورد در دفعات اول تا الان هرگز انجام نداده ....چون اول اینکه من لجبازی و تلافی نکردم و بعد از آشتی بهش تذکر معکوس دادم این گونه((به شوهرم گفتم دیدی من برنده شدم و روی قولمون موندم و تخت رو ترک نکردم من تازه دارم میفهمم که چقدر قوی هستم ))توجه کردید من اصلا اسم شوهرم رو نیوردم و مستقیم تذکر ندادم
شرط دوم :در موقع قهر و ناراحتی کارها و برنامه ها اصلا تغییری نکنه و حرف زدن معمولی باشه ...اینم یکم سخت بود مخصوصا برای شوهرم که مغرور بود ولی وقتی دید من پایبند هستم و کامل انجام میدم اونم کم کم راه افتاد و کامل رعایت میکرد
شرط سوم :داد نزدن و نزدن حرفای زشت و توهین آمیز ....نیوردن اسم خانواده دو طرف ...حرف نزدن از ناراحتی های گذشته (این واقعا مخرب هست و ممنوع کردیم و سخت پایبند بودیم )و هر کدوم خطا میکردیم همون موقع تذکر میدادیم به هم که قراره از گذشته حرفی زده نشه .... و اینکه هیچ کس از دلخوری و بحث ما مطلع نشه
اینا موارد اصلی بود که اول سعی کردم توی روابطمان تثبیت بشه و وقتی اطمینان پیدا کردم که کامل رعایت میکنیم و دیگه قهر های طولانی من هم در کار نبود و این مثل یه هدیه برای شوهرم بود و از اینکه من اصلاح شده بودم به هیجان اومده بود و خیلی خوشحال بود 😄😄ولی نمیدونست که در آینده نزدیک چه برنامه ای براش دارم ....خلاصه اینکه شدم زن قهر نکن و شوخ و شاد که هیچ وقت با شوهرش قهر نمیکرد ...✴✴✴برای اینکه شوهر تون هر میزان از قهر و دلخوری شما رو درک کنه و توجه کنه بهتون باید یه مدت از نظر احساسی و محبت به خودتون وابستش کنید و اون موردی که مردها در زنان میبینن و جذبش میشن رو در خودتون تقویت کنید ...زنان قوی ...آراسته ...شوخ طبع با چشمانی شاد و درخشنده ...زنانی که لبخند فریبنده دارن هر وقت شوهرشون بهشون نگاه میکنه
🔴🔴🔴از نظر کلامی هم باید تلاش کنید ...مثلا جلو بقیه تحویلش بگیرید وقتی حرف میزنه بهش نگاه کنید با یه لبخند رضایت ...احترام زیاد در جمع های خانوادگی ...مخالفت و بد حرف زدن رو جلو جمع انجام ندید
جلو بچه ها در خانه هم ابهت شوهر رو بالا ببرید و هر چیزی رو به وجود پر برکت پدر ربط بدهید 😄جاهایی که برای شما فرقی نداره بزارید انتخاب شوهر تون باشه و ازش نظر بخواهید و نشون بدید بخاطر اون بوده که شما این مورد رو انتخاب کردید
✴✴✴✴نکته ایی که خیلی تو چشم مردها میاد شاد بودن و شوخ طبع بودن زن هست اگه ندارید کم کم در خودتون ایجاد کنید و هر روزه در تمام کارهاتون مخصوصا با شوهرتان داشته باشید ...این مثل طنابی شوهر تون رو به سمت شما میکشونه و خیلی خاصیتهای دیگه ای داره بیشمار که وقتی روتین رابطه شما و شوهر تون بشه همه رو درک میکنید و لذت میبرید ....
مردها عاشق شخص یا مکانی میشن که بهشون آرامش خنده و شادی بده پس شما براش همون شخص باشید و خونه هم به همون مکانی که دوست داره تبدیل کنید ...