2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 133943 بازدید | 985 پست
من تازه با تاپیک رویاخانم آشنا شدم کی جواب هامونو میدن

اطلاعی ندارم کی جواب میدن

احتمالا وقتی که وقت داشته باشن جواب میدن ولی به نظرم باید یکم خودت خلاق باشی یکم یاد بگیری از تجربیات دیگران استفاده کنی 

رویا جان کلی گفتن ولی میشه از همین تجربیاتشون کلی استفاده برد 

سلام دوستان تا رویا جان جواب سوالات و بدند من پیشنهاد میکنم برا اینکه بیکار نباشیم  کتاب زنان زیرک و بخونیم کلی ایده میتونید بگیرید مثل رویا جان با مثال توضیح داده . لینکشو براتون میزارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3722025/کتابخوانی-زنان-زیرک-1-و-2-pdf

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رویا جان تاپیک قبلیتون گفته بودید مشکلاتی مثل بیرون غذا خوردن، مسافرت، خرید لباس و... پیاز سرخ شده و...با سیاست حل کردید و نقشه های مادر شوهر و ...نقش بر آب کردید. میشه برامون بیشتر بازش کنید چون فکر کنم مشکل بیشتر ما خانمها باشه. با سپاس فراوان و دعاگوی همیشگیتون  

سلام رویا جون  من با ی پسر در ارتباطم دوسال و چند ماه  قرارمون از اول ازدواج بوده اما ال ...

درود بانو 💖

نامزد شما افسردگی داره و با مواردی که گفتی کاری از شما بر نمیاد چون باید شخصی متخصص با ایشون در ارتباط باشه و مشکلش رو ریشه ای حل کنه ...بهتر الان وارد زندگی مشترک نشوید چون وارد شدن به زندگی مشترک نیاز به توانایی و سالم بودن روح و روان داره و خودش به تنهایی کلی موارد هست که باید حل بشه پس اگه با این مشکل افسردگی زندگی رو شروع کنید فقط به مشکلاتتون دامن زدید و حادترش کردید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جان بزار قضیه رو کامل برات تعریف کنم ۴ سال پیش وقتی اوایل حاملگیم بود از خواهرم شنیدم که دختر خ ...

بانو چقدر اشتباه کردی و شوهرتو برعکس سوق دادی طرف دختر خاله تون ...اونم با گفتن اینکه اون دختر بهت علاقه داره ..به شوهرت 

متاسفانه مردها اگه بدونن یکی بهشون ابراز علاقه کرده اولش نشون نمیدن و خوششان میاد از درون پس هیچ وقت اینا رو به شوهراتون نگویید ✴✴و بعدش با سرکوفت مداوم اونو تو ذهنش ماندگار کردی ...از الان دیگه هیچ حرفی از اون دختر نزن حتی برای تذکر و یا دعوا و نشون بده بی اهمیت هست برات 

مثلا اگه گفت رسوندمش خونه بگو خوب دستت درد نکنه و بعد برو دنبال کارت و با شوهرت خوش برخورد باش ...به خودت برس و نشون بده فقط خودت مهم هستی ...اکه خواست در موردش صحبت کنه مانع بشو ولی نه با اخم و دعوا بهش بگو دوست ندارم در مورد دیگران حرفی بزنیم پس لطفا دیگه در موردش صحبت نکنیم  و دوباره با شوهرت مهربانی کن 

یعنی بعد از هر تذکر محبت کن به شوهرت ...

عزیزم شوهرت فقط فکرش یکم درگیر شده اونم خودت باعثش بودی و اشتباهی که بیشتر خانمها میکنن اینه که از شوهرشون دور میشن و سرد ...در حالی که در چنین مواقعی  باید بیشتر رابطه خودتونو تقویت کنید ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
Roya_am@

درود بانو 💖

بهتره مواردی که تو تاپیک گفته میشه رو بخونی 

عزیزم زندگی و کنترلش دست خودته که با درایت و صبر میتونی اینو درک کنی ...من متاسفانه نمیتونم مدام بیام سایت و اگه دقت کنی 90 در صد پست هام کلی هست و طوری جواب میدم که همه بتونن استفاده کنن و اصلا هم درست نیست که برای حل مشکلات روزمره هم وابسته به من باشید ...گاهی باید خودتونو محک بزنید و تصمیم آنی بگیرید 

خودزنی و خود آزاری حتی کم و کوتاه فقط خودتونو بی ارزش میکنه و این اجازه رو به طرف مقابل میده که بیشتر بهتون بی احترامی کنه 

پس برای اول کار هیچ وقت دیگه به خودتون آزار روحی و جسمی نزنید 

منظورتون از اینکه زدین دیگران فکر میکنن جلب توجه میکنم و دوست دارم باقی بهم توجه کنن منظورتون با پای ...

نه گندم جان ببین اصل شناخته... مهم نیست در دقایق اولیه چی در موردت فکر میکنن مهم بقیه تایمی هست که باهاتون میگذرونن و به شناخت صحیح میرسن و متوجه اشتباهشان میشن

در مورد سوال دوم ...منظورم نوع برخورد هست 

مثلا مهمان وارد خونه شما میشه اینقدر تعارف میکنی و حرف زدن زیاد و رسیدگی مداوم و زیاد از حد که باعث کلافگی طرف میشه و فرصت اظهار نظر و....نمیدی  طرف خوشش نمیاد و میفهمه شما داری جلب توجه میکنی و خیلی نکات ریز که واقعا مهم هستن 

تو یه معاشرت خوب و قوی همه چیز باید معمولی و نرمال باشه حتی زبان بدن و نوع نگاه 

مثلا پذیرایی و تعارف کم و کوتاه و بعد اجازه بدید خود مهمان تصمیم بگیره و باقی ماجرا ...

تو صحبت کردن صداتون اونقدر بلند نباشه که کل سالن رو برداره پر چانگی و تند حرف زدن صحیح نیست اجازه صحبت و اظهار وجود به بقیه هم بدید 

به بچه و شوهر طرف رسیدگی و توجه VIPنداشته باشید 

شاید فکر کنید عجب کاری میکنم ولی در واقع اون خانم رو از خودتون دور کردید 

✴✴✴روش درست اینه شما در محبت معمولی پیشروی میکنی و بعد عقب میکشی و اجازه میدی طرف هم اقدامی بکنه و بعد در حد اون رفتار واکنش مناسب نشون میدی یعنی در جواب هم نباید بیش از حدش رفتار کنی ✴✴✴

سلام رویا جون.ممنون از تاپیک خوبت.مشکلی که من دارم اینه که از  شوهرم به شدت میترسم و وقتی جایی ...

درود آرام جان 💖

یکم بیشتر از خودتون بگو از کی اینجوری شدی یعنی ترسیدن از شوهرت ...

این ترس رو خودت باید به خودت کمک کنی و بزاری کنار کم کم ...باید بهش نزدیک بشی و روابط رو اصولی ترمیم کنی 

سعی کن حرف زدن تو خونه رو با شوهرت بیشتر کنی ...کارهای مشترک ...بازیهایی همراه با شوهرت و بچه ها برای غلبه بر ترس و بالا رفتن اعتماد بنفس جلو شوهرت  لازمه این کارها رو انجام بدی ...باید اون بت رئیس گونه رو بشکنی اونم با انجام کارهای بالا ....روابط زناشویی رو تقویت کن برقص ...شوخی و شیطنت داشته باش وقتی تنها هستید ...متاسفانه خانمها قصد دارن این بت رییس گونه رو با تندی و استادن جلوی شوهر بشکنن ولی راهش چیزهایی هست که بالا گفتم ....بدون اینکه شوهرت متوجه نیت شما بشه راحت میتونی مشکلت رو حل کنی ...در مورد بحث جلو بچه ها شما ادامه نده و سرتو بنداز پایین و نگاهش هم نکن تا آروم بشه و گاهی بهش بگو باشه حق با تو هست لطفا آروم باش عصبانیت برات خوب نیست ...(این ضعف تو نیست شگرد مظلوم نمایی و رسیدن به هدفت هست)و بعد براش آب بیار ولی حالت کمک داشته باشه و منت کشی و قربون صدقه داخلش نباشه ...بعد که آروم شدی باهاش صحبت کن بگو داد نزن تو زندگی مشکلات هست ولی من جایی خوندم عصبانیت خیلی خطر نا که یهو آنی اتفاق بدی برات میوفته من میترسم بدون تو چکار کنم و بعد دستشو بگیر  ...این حرفا رو هیچ مردی رد نمیکنه و کم کم دلش نرم میشه ...نا امید نشو رمز موفقیت در صبر و پرو بودن هست حتی اگه شده ده یا بیست بار تکرار کنی خسته نشو تا نتیجه بگیری ...گاهی علت لجبازی مردها و اجازه ندادن به اینکه  زنشون کلاس یا بیرون بره ... امنیت احساسی نداشتن در خانه هست اگه رابطه رو قوی کنید خیلی میتونه تاثیر داشته باشه ...هر وقت جلو بچه ها چیزی گفت بگو چشم حتی اگه نادرست باشه...بعدش که تنها شدی بهش بگو نظر من این نبود ولی جلو بچه ها زن و شوهرباید احترام هم رو  حفظ کنن پس منم برای حفظ احترام تو  به عنوان پدر خانواده مخالفتم رو جلو بچه ها نگفتم  (گاهی برای آموزش به مردها باید عمل کنی و با رفتارت بهشون یاد بدید ✴✴✴)

سلام رویای عزیز و با معرفت  خوشحالم که فراموشمون نمیکنی امیدوارم خدا همه جا هواتو داشته باشه&n ...

درود بانو ...در اون زمان که دارید روی رابطه کار میکنی باید سعی کنید خودتون رو آروم و با متانت نشون بدید پس تند حرف زدن و توهین و داد زدن نباید باشه هر وقت ناراحت شدی با آرامش بیان کن و دیگه هیچی نگو بحث نکن اگه عذر خواهی شد ازتون با تعلل بپذیر...اگه عذر خواهی نشد روابط معمولی ادامه داشته باشه ولی سردی خاص داشته باش و گاهی نشون بده تو فکری ....در واقع نباید دیگه برخوردند مثل گذشته باشه ...برای تغییر خودتون هر روز با خودتون این جمله طلایی رو بگوبید 🌟🌟🌟🌟🌟من عاشق خودم هستم و  باشخصیت زیبا و بالای خودم آرامش و نور را در خودم و زندگیم جاری میکنم 🌟🌟🌟🌟🌟...در مورد شوهرتون حتما پی برده ولی برخورد شما باعث شده نشون نده و یا زبان به عذر خواهی نداشته باشه ...شخصیت شوهر شما طوریه که به محض حس کوچکترین موردی که نشان از درک شما از پشیمانیش هست ...فورا عقب نشینی میکنه و هم اشتباه خودشو  انکار میکنه ...ترس و بالا نبودن اعتماد بنفس علتش هست ...مرتب بهش بگو تو هر جوری که باشی من دوستت دارم و عاشقت هستم ...از کارهاش تعریف کن حتی جلو دیگران ...وادارش نکن که بپذیره اشتباه کرده که کار بیهوده ای هست ...

عذر خواهی این افراد بیشتر پنهان هست مثل خرید کردن برای خانه و حتی اینقدر محتاط هستن که برای شما خرید نمیکنه مثلا گل یا چیز شخصی مخصوص شما که مبادا لو بره ...ترس داره براش ...

پس بپذیر ازش اگه درست رفتار کنی کم کم خودشو نشون میده ...توهین و ایراد گیری فقط شوهرتو دور میکنه از شما 

سلام رویا جون میشه انواع قهر رو بهمون یاد بدی

نکته مهمی که در رابطه با همراه شدن شوهر بسیار تاثیر داره و اینو تو ارتباط با خیلی از دوستان متوجه شدم که رعایت نمیکنن و هر کاری که انجام میدن ازسیاست و ...به موفقیت نمیرسه اینه که وقتی یه رابطه به تنگنا میرسه و مشکلات زیاد میشه خیلی چیزها آسیب میبینه و وقتی ما بخودمون میایم که متوجه خطر میشیم و اون لحظه عجله داریم که رابطه ای که چندین ماه و یا چندین سال خراب بوده رو یک ماهه و یا با یه حرکت درست کنیم ...

این امکان پذیر نیست چون شوهرت دیگه مثل قبل بهت بها نمیده 

بهت گوش نمیده 

دلش برات غنج نمیره  و قربون صدقت نمیره

هر چی میگی نه میاره، حتی بدون اینکه به حرفتان فکر کنه دائم مخالفت و بی محلی میکنه 

علتش اینه که احساس درونی شوهر تون رو تغییر ندادید و ترمیمش نکردید ...مردها بخاطر نوع نگرششون و تربیت جامعه حالت رییس گونه زیادی دارن و حالا اگه جواب دادن و دعوا و توهین مدت زیادی ادامه داشته اونا ذهنشان نسبت به شما و دیدگاهشان به شخصیت شما عوض میشه و شما رو مقابل خودشون میبینن بنابراین حرف منطقی شما رو هم درک نمیکنن فقط بخاطر همون ذهنیت خراب ...

پس اگه وقتی زندگیتان مدتها نا آروم بوده و الان قصدشان اینه که مشکلات رو بر طرف کنید اینو در نظر داشته باشید که اصلاح ذهنیت شوهر خیلی مهمه و در موفقیت شما بیشترین نقش رو داره ...

حالا چکارهایی باید انجام بدید :(در نظر داشته باشید این پست به معنی مقصر بودن شما و یا کوتاه اومدن شما نیست ***)

رعایت زبان بدن در همه حال و مخصوصا موقع بحث و ناراحتی 

✖✖✖دست به کمر و با حالت تهاجمی گارد نگیرید 

✖✖✖داد زدن و زدن حرفای توهین آمیز ممنوع

✖✖✖لطفا از کلمه من یا تو استفاده نکنید و یه شخص رو محکوم یا به حق جلوه ندید  و در بحث ها از کلمه ما استفاده کنید...مثلا ما خیلی تند با هم حرف زدیم باید لحن صحبت کردنمون رو بهتر کنیم ✔✔ 

درود به دوستان عزیزم 💖💖

در مورد قهر چند نفر پرسیده بودن و این پست مخصوص انواع قهر هست ...

اگه تا الان همیشه یه جور قهر کردی اشکال نداره از هر جا که شروع کنی موفق میشی ...

قهر کامل خیلی اشتباه هست همونایی که حرف نمیزنید و غذا درست نمیکنید و به خونه هم نمیرسی و یا به خودتون شکنجه میدید و غذا نمی‌خورید مخصوصا اگه زیاد باشه هیچ تاثیری در بهبود اخلاق شوهر نداره تازه براش بی تفاوت میشه و دیگه اهمیتی نداره براش که شما چکار میکنی ...اگه دوست دارید هر چند سال که از عمر زندگی مشترکان گذشته بازم شوهر تون مثل روز اول بهتون اهمیت بده و حتی بیشتر از اون زمانها براش مهم باشید و تحمل قهر شما رو نداشته باشه باید قهر رو به طور کامل بزارید کنار میدونم سخته ...من انجام دادم پس شما هم میتوانید ...

همانطور که همیشه میگم باید ذهنیت قبلی که از شما در فکر شوهرتون بوجود اومده رو پاک کنید ... و 🔴🔴🔴🔴هر وقت دوست داشتید اخلاق و رفتار پسندیده ای در شوهر تون پدیدار بشه اول باید نشون بدید خودتون هم این رفتار رو دارید و بهش پایبند هستید ...

کارهایی که من انجام دادم :

از شوهرم خواستم موقع دعوا و ....جای خوابمان عوض نشه و هیچ وقت جدا نخوابیم (خوب چون ما تا قبل از این شرط این اشتباه رو میکردیم ترکش یکم سخت بود مخصوصا از طرف شوهرم ولی من لجبازی نکردم و پایبند بودم )و اونم جز یکی دو مورد در دفعات اول تا الان هرگز انجام نداده ....چون اول اینکه من لجبازی و تلافی نکردم و بعد از آشتی بهش تذکر معکوس دادم این گونه((به شوهرم گفتم دیدی من برنده شدم و روی قولمون موندم و تخت رو ترک نکردم من تازه دارم میفهمم که چقدر قوی هستم ))توجه کردید من اصلا اسم شوهرم رو نیوردم و مستقیم تذکر ندادم

شرط دوم :در موقع قهر و ناراحتی کارها و برنامه ها اصلا تغییری نکنه و حرف زدن معمولی باشه ...اینم یکم سخت بود مخصوصا برای شوهرم که مغرور بود ولی وقتی دید من پایبند هستم و کامل انجام میدم اونم کم کم راه افتاد و کامل رعایت میکرد 

شرط سوم  :داد نزدن و نزدن حرفای زشت و توهین آمیز ....نیوردن اسم خانواده دو طرف ...حرف نزدن از ناراحتی های گذشته (این واقعا مخرب هست و ممنوع کردیم و سخت پایبند بودیم )و هر کدوم خطا میکردیم همون موقع تذکر میدادیم به هم که قراره از گذشته حرفی زده نشه .... و اینکه هیچ کس از دلخوری و بحث ما مطلع نشه 

اینا موارد اصلی بود که اول سعی کردم توی روابطمان تثبیت بشه و وقتی اطمینان پیدا کردم که کامل رعایت میکنیم و دیگه قهر های طولانی من هم در کار نبود و این مثل یه هدیه برای شوهرم بود و از اینکه من اصلاح شده بودم به هیجان اومده بود و خیلی خوشحال بود 😄😄ولی نمیدونست که در آینده نزدیک چه برنامه ای براش دارم ....خلاصه اینکه شدم زن قهر نکن و شوخ و شاد که هیچ وقت با شوهرش قهر نمیکرد ...✴✴✴برای اینکه شوهر تون هر میزان از قهر و دلخوری شما رو درک کنه و توجه کنه بهتون باید یه مدت از نظر احساسی و محبت به خودتون وابستش کنید و اون موردی که مردها در زنان میبینن و جذبش میشن رو در خودتون تقویت کنید ...زنان قوی ...آراسته ...شوخ طبع با چشمانی شاد و درخشنده ...زنانی که لبخند فریبنده دارن هر وقت شوهرشون بهشون نگاه میکنه 

🔴🔴🔴از نظر کلامی هم باید تلاش کنید ...مثلا جلو بقیه تحویلش بگیرید وقتی حرف میزنه بهش نگاه کنید با یه لبخند رضایت ...احترام زیاد در جمع های خانوادگی ...مخالفت و بد حرف زدن رو جلو جمع انجام ندید 

جلو بچه ها در خانه هم ابهت شوهر رو بالا ببرید و هر چیزی رو به وجود پر برکت پدر ربط بدهید 😄جاهایی که برای شما فرقی نداره بزارید انتخاب شوهر تون باشه و ازش نظر بخواهید و نشون بدید بخاطر اون بوده که شما این مورد رو انتخاب کردید 

✴✴✴✴نکته ایی که خیلی تو چشم مردها میاد شاد بودن و شوخ طبع بودن زن هست اگه ندارید کم کم در خودتون ایجاد کنید و هر روزه در تمام کارهاتون مخصوصا با شوهرتان داشته باشید ...این مثل طنابی شوهر تون رو به سمت شما میکشونه و خیلی خاصیتهای دیگه ای داره بیشمار که وقتی روتین رابطه شما و شوهر تون بشه همه رو درک میکنید و لذت میبرید ....

مردها عاشق شخص یا مکانی میشن که بهشون آرامش خنده و شادی بده پس شما براش همون شخص باشید و خونه هم  به همون مکانی که دوست داره تبدیل کنید ...

ما خیلی از بحث ها و اختلافات بین خودمون بخاطر همین جو شاد و شوخ طبعی زود برطرف میشه و بیشترش به خنده و شوخی میرسه ...و این در چند ماه اتفاق نمیوفته گاهی شکست و رعایت نکردن شرطها اتفاق میوفته ✴✴✴✴ولی یادتون باشه شما شروع کننده این انقلاب هستید پس رهبر این جریان شما هستید و هر جا که اهمال کاری شد از طرف هر کدومتون باید شما مدیریت کنید همه چیز را ✴✴✴✴✴

بعد از مدتی شوهر تون حسابی جذبتون شده و شاید تو این مدت نشانه هایی از آماده شدن این رابطه برای اجرای انواع قهر رو دیده باشید 

مثلا به علت پریودی دیگه شاد نیستی و نمیخندی و شوهرت تا ببینه میپرسه و بهت رسیدگی میکنه تا شما زودتر خوب بشی و دوباره جو خونه رو شاد کنی 

و خیلی از این موارد ....الان دیگه وقتشه ✴✴✴

تو موارد قهر ها ...احترام و حرف زدن هست و انجام کارهای روتین 

اگه کمی ازش ناراحتی یکی از موارد رو ازش دریغ کن مثلا شاد بودن رو ولی کارهای مشترک مثل نوشیدن چای و قهوه و....باشه 

اگه متوسط بود بیشتر دوری کن مثلا کارهای دو نفره رو هم انجام نده ....چای میاری ولی تنها برای شوهر و برای خودتم میاری ولی جایی دیگه میل کن 

اگه خیلی ناراحت بودی هیچ کدام از  این موارد رو انجام نده 

و حتی میتونی تو چشاش هم نگاه نکنی و وقتی سوال میپرسه و یا حرفی میزنه نگاهتو ازش بگیر (البته نه اینکه روتو بگیری و حالت تنفر ایجاد کنی فقط نگاه تو چشاش نکن )

اگه خوب وابستش کرده باشید از محبت و شاد بودن... از دریغ کردن هر کدوم از موارد بی قرار میشه و هر کاری میکنه که دوباره جو رو برگردونه به حالت عادی 

مثلا من در مواقع حاد دلخوری هر وقت شوهرم در سالن  بود من کارهام میکردم و میوه میزاشتم رو میز ....برا خودم بر میداشتم و میرفتم اتاق خودم و این دوری حسابی کلافش میکرد چرا ؟

چون هر موقع تی وی نگاه میکرد یا تو پذیرایی استراحت میکرد من کارهامو ول میکردم و دورش میچرخیدم شوخی و شیطنت داشتم و لمس های خوشایند شوهر ....این عادت که بهش داده بودم برای تنبیه کردنش در مواقع خاص عالی بود ...طوری که یبار به زبون آورد گفت هر چقدرم ازم ناراحت باشی دوست ندارم وقتی تو سالن نشستم خونه باشی و کنارم نبینمت و بری اتاقت ...ولی کو گوش شنوا اذیت میشدم میرفتم اتاقم 😁😁

بعد از یه مدت دیگه شوهر تون درک میکنه که الان شما چقدر عصبانی هستید و چطور باید عمل کنه تا مطابق با حد دلخوری شما بتونه اونو رفع کنه ....

قبل شروع این برنامه باید با خودتون صادق باشید و طبق موارد پیش اومده در گذشته و احتمال پیش اومدن مواردی در آینده براشون حد تعیین کنید و طبق همون رفتار کنید 

موارد بی اهمیت رو تعیین کنید و بگذرید از اونا این مورد هم خیلی مهمه ✴✴✴مثلا شوهر تون ببینه و درک کنه شما دارید گذشت میکنید باعث میشه مواردی که ناراحتتون کرده رو جدی بگیره چون درک کرده شما برای موارد الکی ناراحت نمیشوید و گذشت دارید ....بازم میگم که هر کدوم از مواردی که دوست دارید شوهر تون رعایت کنه در رابطه با شما باید اول حسش و ذهنیتش نسبت به شما خوب و عالی و مثبت بشه وقتی اعتمادش جلب شد شما میتونید موفق باشید ولی اگه رابطه بینتون و حسی که بینتون هست خراب باشه موفق نمیشوید ...در ادامه پست هام باز هم در موارد خاص مثال میزنم تا بهتر جلب اعتماد و تغییر ذهنیت رو درک کنید 

چرا شوهر تون در روزای اول نامزدی یا عقد طرف شما رو میگیره و کم کم که میگذره کلا عوض میشه و کامل طرف خانوادش هست حتی اگه اونا اشتباه کنن ...حتما علتش رو ذات شوهر و سیاست خانوادش مخصوصا مادرش و ...میدونید ولی در حقیقت مهمترین عامل خودتون هستید نوع برخورد اشتباه و نوع صحبت کردن بدون سیاست ...منم چنین اشتباهی کردم و شوهرم کلا مخالف من شده بود حتی یکبار رک بهم گفت من بخاطر خانوادم از روی تو و بچم هم رد میشم و تمام زندگیم فدای خانوادم مخصوصا مادرم  ...این حرفش خیلی سنگین بود برام ولی باعث شد بفهمم که نمیتونم به روش معمول باهاشون مقابله کنم و فقط خودم آسیب میبینم ...تا مدت ها هنگ بودم تا اینکه فهمیدم که چطور حرفو بزنم ولی با بازی با کلمات و با سیاست و صبر کم کم کامل شوهرم برگشت طرف من اونقدر که دیگه نیازی نیست من اعتراض کنم خودش بدون گفته من جواب همه رو میده و هیچ کس حق اینو نداره که کوچکترین حرفی بهم بزنه ...

پس عاشق بودن و سادگی کافی نیست ...عاقل بودن و داشتن سیاست سازنده لازمه که مدیر و رییس خونه و زندگیت باشی