2777
2789

قابل اعتماد باشن حتما

گوشت قربانی رو میخوایم به خانواده‌های نیازمند بدیم 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
من خودم چند بار  پولو حواله دادم به فامیل بدن به بهزیستی

قبول باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده موسسه محک .خیلی خیلی ثواب داره.بین بچه های سرطانی تقسیم میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

نه اینکارو نمیکننا خودتون ببرین درمنازلشون بدین 

یابپزین بدین

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

خیلی شنیدم که نمیرسه دستشون

اگه قصدت سیر کردن یه گرسنس شخصی برسون دستش خدا عوضشو تو زندگیت بت بده

یه چرخ بزنی تو خیابون نیازمند ریخته

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
تو خیابون یه چرخ بزن این همه کارگر کنار خیابون بسته شده بده

والا یه بار به یکیشون مرغ خریدم بدم ناراحت شد ازم 

به خدا با ماسک و اینام رفتم که چهرمو نبینه و ناراحت نشه ولی خب حساس بود 😔

خیلی شنیدم که نمیرسه دستشون اگه قصدت سیر کردن یه گرسنس شخصی برسون دستش خدا عوضشو تو زندگیت بت بده ...

اره هدفم اینه که چند تا خانواده که نیازمندن یه مقدار گوشت داشته باشن شب عیدی توی این گرونی لامصب!

یکی این موسسه ها ک میدیم نمیدن ب نیازمندا؟

نمیدونم منم همینو میخوام بدونم 

والا یه بار به یکیشون مرغ خریدم بدم ناراحت شد ازم  به خدا با ماسک و اینام رفتم که چهرمو نبینه ...

نمی‌دونم ما که به هر کی دادیم خوشحال شده بگید نذر نگید صدقه ، تو این گرونی قشر کارگر ندارن مرغ و گوشت بخرن

والا یه بار به یکیشون مرغ خریدم بدم ناراحت شد ازم  به خدا با ماسک و اینام رفتم که چهرمو نبینه ...

به کودک کار بدی مثلا چرا ناراحت بشه

من به واکسی در خونمون پیر مرده پول میذارم با میوه و شیرینی که با احترام باشه  بش میدم

عیب نداره فکر کن مکر شیطانه خدا ازدلت آگاهه دوباره امتحان کن

تورو خداااااااااااااا شخصی برسون

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
نمی‌دونم ما که به هر کی دادیم خوشحال شده بگید نذر نگید صدقه ، تو این گرونی قشر کارگر ندارن مرغ و گوش ...

اصلا نگفتم صدقه 

اتفاقا گفتم بفرمایید خیراته، ناراحت شد 

خیرات هم بود واقعا 

بله من یه موسسه میشناسم،که دارن سبدکالابرای عیدبچه اای اوتیسم ومعلول ذهنی تهیه می کنن،گوشت هم درسبدکالاشون میخوان بزارن،میخوای مطمئن باشه،خودت می تونی حضوری بیای ومطمئن بشی