من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ن برنامه نیست ولی ی جا هست که وقتی میری تو اسم یکی زیر بارکد ی سری شماره نوشته مثل شماره سریال مثلا دوستت بعد ببین رمزی ک تو داری با رمزی ک تو گوشی دوستت هست یکیه؟ اگه یکی نبود یعنی یکی داره چکتون میکنه
آره.نمیدونم چقدر درسته ولی برا من گاهی شماره اونایی ک شمارمو دارن میزنه.بلاخره یا وارد صفحه چت شدن یا پروفو دیدن یا شماره رو داشتن یه کاری کردن ک شمارشونو میزنه دیگه😅
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
همون صفحه اول یه دایره داره میزنی چند تا گزینه میاره همونکه مثله یه ورقه کاغذه همونو بزن