2777
2789

اين عكس بي بي چكم بعد از ٢ دقيقه ست 

https://uupload.ir/files/c6d7_f331d506-9d3d-4b0b-b7a7-ae24e9ecddfe.jpeg 

اينم بعد از ١٠ دقيقه ازش عكس گرفتم

https://uupload.ir/files/ii09_58a0a21f-b65e-4ab5-a744-e490ad0e0316.jpeg

الحمدلله حمداً كثيراً...

این دیگه هاله نیست که دختر خوب ، چقدر قرمز و مشخصه ، مبارکه برو آزمایش . ان شاءالله که به سلامتی بغلش کنی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بارداری دیگه برو آزمایش بده . واسه منم دعا کن

با تمام وجودم براي تو و همه ي منتظرا يه ني ني سالم و سلامت ميخوام. زود زود برات اتفاق بيوفته چون ميدونم هر ثانيه صبر كردنش چقدر سخته

الحمدلله حمداً كثيراً...
این دیگه هاله نیست که دختر خوب ، چقدر قرمز و مشخصه ، مبارکه برو آزمایش . ان شاءالله که به سلامتی بغل ...

اصلا باورم نميشه سه ساله درگيرم نميشه سه بار آي يو آي كردم و نشد دكتر گفت بيا كاشت گفتم الان روحيه م خوب نيست و نرفتن الان خودش شد. خدا كنه واقعا باردار باشم و سالم و سلامت بياد. دعا كنين برام

الحمدلله حمداً كثيراً...
اصلا باورم نميشه سه ساله درگيرم نميشه سه بار آي يو آي كردم و نشد دكتر گفت بيا كاشت گفتم الان روحيه م ...

وای چه حسی داری الان ، یه لحظه خودمو گذاشتم جات ذوووووق کردم .   من چند نفرو دیدم که اون ماهی که بیخیال شدن و دیگه استرس نداشتن باردار شدن . توکل به خدا . سعی کن تو دوران حاملگی هم تا اونجا که می تونی آرامش داشته باشی که نی نی هم آروم باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وای چه حسی داری الان ، یه لحظه خودمو گذاشتم جات ذوووووق کردم .     من چند نفرو دیدم که اون ...

آره اتفاقا اين ماه اصلا حواسم نبود كه تخمكگذاري حتما رابطه داشته باشم اصلا نميدونم كي بوده و كي نزديكي داشتم. خدا رو هزار مرتبه شكر ان شاالله ني ني به سلامت بياد و همه ي منتظرا يه روز زود زود بچه شون رو بغل بگيرن. آمين

الحمدلله حمداً كثيراً...
آره اتفاقا اين ماه اصلا حواسم نبود كه تخمكگذاري حتما رابطه داشته باشم اصلا نميدونم كي بوده و كي نزدي ...

ان شاءالله ، حاملگی هم همینه . هر چی آروم تر باشی ، راحت تر میگذره ، نی نی هم آروم تر و خوشحال تره. سعی کن اگه تونستی هر روز یه صفحه هم براش قرآن بخونی . 

خیلی دوران خوبیه ، من با اینکه حاملگی سختی داشتم ولی بعضی وقتا انقدر دلم تنگ میشه براش که حد نداره

ان شاءالله ، حاملگی هم همینه . هر چی آروم تر باشی ، راحت تر میگذره ، نی نی هم آروم تر و خوشحال تره. ...

حتما اينكارو ميكنم. من همه ي آرامش و تحملم رو با نماز و دعا به دست اوردم. حتما براش قرآن ميخونم. برام دعا كن عزيزم😍

الحمدلله حمداً كثيراً...
حتما اينكارو ميكنم. من همه ي آرامش و تحملم رو با نماز و دعا به دست اوردم. حتما براش قرآن ميخونم. برا ...

حتما عزیزم ، ان شاءالله که یه حاملگی عالی داشته باشی و بعدش هم به سلامتی بغلش کنی