2777
2789
عنوان

💚🤲🏻ذاکرین اهل بیت_روز اول چله زیارت عاشورا🤲🏻💚

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 114 پست

عزیزم اگه میشه یکساعت مهلت برای جمع آوری کدها بدید

اینطوری بهتره

وگرنه تا شب باید منتظر تمامی کدها بمونیم،،

اینطوری اگرهم کسی وقت نکرد تا شب سعی می‌کنه برسونه

ولی وقتی ناشی وقت باشه ممکنه بعضیا محول کنن به شب

بعد شب یادشون بره

و مدیون شن

با سپاس 💝💝

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه میشه یکساعت مهلت برای جمع آوری کدها بدید اینطوری بهتره وگرنه تا شب باید منتظر تمامی ک ...

عزیزم آخه هرکسی یه ساعتی میتونه بیاد داخل سایت بعضی هاهم داخل گروه اعلام میکنن من همه رو یادداشت میکنم شب هرکی نفرستاده باشه تگ میکنم یا پیام میدم

وقتی چله برداشتن حتما میان میخونن اعلام میکنن وگرنه مدیونی داره💚

من چون هرکسی یه مشغله ای داره و همه یک زمان نمیتونیم بیایم تا ۱۲ شب چک میکنم هم گروهو هم اینجارو اطلاع میدم بهشون❤

عزیزم آخه هرکسی یه ساعتی میتونه بیاد داخل سایت بعضی هاهم داخل گروه اعلام میکنن من همه رو یادداشت میک ...

عزیزم بقول خودتون ممکنه یک نفر سه روز هم آنلاین نشه💝

وقتی شما بعنوان مدیر تاپیک اعلام کنید🌭

که هر روز زیارت عاشورا ها رو مثال از ساعت 12تا 1/00 بعد از ظهر بخونید

کسی آنلاین نشه هم انجام میده

مثلاً من امروز صبح به نیت همون کاربر خوندم

قبل اینکه شما بگین 

💝💝💝💝💝💝

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون
عزیزم بقول خودتون ممکنه یک نفر سه روز هم آنلاین نشه💝 وقتی شما بعنوان مدیر تاپیک اعلام کنید🌭 & ...

درست میگین چشم از فردا اعلام میکنم💖

لطف کردین ممنون❤

@الب     @مامان،آسنا     @سیدمحمد39     @فرشته767610   ...

خوندم حاجت روابشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
@aram1379     @madarzanvamadaraho     @جیگرمامانمم     @مهربا ...

کد 125 خوانده شد ان شاءالله حاجت روا بشن همچنین شما استارتر عزیز 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
کد 125 خوانده شد ان شاءالله حاجت روا بشن همچنین شما استارتر عزیز  اللهم صل علی محمد و آل محمد ...

ممنون عزیزدلم❤

ممنون از شما انشاالله حاجت روایی شما و همگی💚❤🤲🏻

مرسی💚