2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 105 پست
بگوووو عه کجا دیدی باس.ن زنای دیگه رو؟

دیگ واقعا افسرده شدم میگم نکنه من فقط اینطورم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من نمیفهمم منظور کجای با  ن ه مگه کسی روی باس ن موداره؟

روی باس ن 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خب همون تیکه رو بزن همیشه  ن با ژیلت ک بدتر دربیاد و تیره تر بشه . اشتباه منو نکن

شماهم مثله منید

نزدم ولی خب یه تیکه اش زیاده

اسی مشکل لاینحلی نداری که‌.برو اپیلاسیون برات تمیز کنن.اینجور دیرتر هم درمیاد.ناراحتی نداره.

منم یه بار شوهرم گفت موهای پات از منم بیشتره.من یه مدت بود به خودم نمیرسیدم.زود شال و کلاه کردم رفتم آرایشگاه

پسرم زندگیمه
نه بابا همه زنا دارن  بهش بگو تو از کجا میدونی هیچ کدوم از زما ندارن والا  چن بار برو اپ ...

ببخشید مگه به جز من کسی هم داره 

ببخشید من نمیفهمم منظور کجای با  ن ه مگه کسی روی باس ن موداره؟

مثل اینکه بعضیا دارن

اونایی که پر مو ن

من قبلا همکلاسیم که پر مو بود یکم از شکمش دراومد 

وااای که چقدر مو بود من تعجب کردم.

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆