2777
2789

همسایمون تو پارکینگ سپرش خورده به سپرماشینم سپرماشین ساییده شده دیگه نمیدونم از قصد این کارو کرده یا نه الله اعلم. الان مشکلم اینجاست که بهش چی بگم تا دیگه کارشو تکرار نکنه؟اصلا برم دم خونشون یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تجربه نداشتم. برو به نظرم اولشم جوری برو که خیلی طلبکارانه نباشه ممکنه به هر حال کار ایشون نباشع

کار خودشه سه روز ماشین تو پارکینگ بود وقبلش ماشین سالم بود تنها ماشینی هست که از کنار ماشینم رد میشه

حس بدی دارم فک میکنه چون خانمم میتونه زور بگه اگه راس میگه چرا به اون یکی ماشین نزده چون اگه میزد اون یکی ماشین تاکسی هست و دمار از روزگارش درمیاورد

کار خودشه سه روز ماشین تو پارکینگ بود وقبلش ماشین سالم بود تنها ماشینی هست که از کنار ماشینم رد میشه ...

مطمئن باش عمدی نبوده کیه که عمدی بزنه ماشین خودشم نابود شه

اگه کار خودشه برو حتمافردا پس فردا میاد یه بلا دیگه هم سرت میاره

مطمئن باش عمدی نبوده کیه که عمدی بزنه ماشین خودشم نابود شه اگه کار خودشه برو حتمافردا پس فردا میاد ...

خسارتی ندیده به ماشین خودش که اصلا چیزی نشده نمیخوام فک کنه مظلومم هر کاری خواست میخواد بکنه