2777
2789

الان سه هفتس سمت چپ گلوم درد میکنه زیر فکم .....از داخلم ملتهب شده تاحالا دوتادکتر عمومی رفتم گفتن چیزی نیست دیفن هیدرامین دادن قر قره کنم ولی بازم خوب نشد به نظرتون برم متخصص کسی بوده مثله من بوده باشه تورو خدا میترسم کلا وسواس گرفتم میگم نکنه چیزی باشه 😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری 

احتمالا قاروق میگن شهرای دیگه 

من مشهدم میگن بند شدی 

میری تو گلون فوت می کنه میاد بیرون خوب میشی من هر ماه ایطوری میشم نمتونم اب دهنمو قورت بدم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
اره گلم منم همینه مشکلم میخوام شنبه برم اول عکس از دندونام بگیرم بعدم یه وقت دکتر متخصص گوش حلق بینی ...

منم صبر کنم داروی دکتر تموم بشه خوب نشدم میرم متخصص ..علایم سرماخوردگی ندارم فقط کمی درد زیر گلو دارم وقتی اب دهنمو قورت میدم انگار چیزی ته گلوم چسبیده ولی دکتر گفت ملتهب شده 

دقیقا منم همینم  الان اموکسی کلاو و مترانیدازول دارم مبخ رم یه

متاسفانه چون بجه شیر میدم دارو قوی نمیدن ..اولی که ازیرو مایسین 250داد با شربت دیفن دومیم که فقط شربت دیفن

متاسفانه چون بجه شیر میدم دارو قوی نمیدن ..اولی که ازیرو مایسین 250داد با شربت دیفن دومیم که فقط شرب ...

اخی عزیزم اره نباید بخوری منم دیفن هیدرامین دارم گفته بخوری یا فقط قرقره کنی