2777
2789
عنوان

خانمای وارد به لانه گزینی یه سوال دارم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
من پنج روز مونده به پريودم ديروز صب لك ديدم و عصرش پني سيلين زدم بعدش كمردرد و سرگيجه شديد داش ...

گرمیجات نخوردی؟

من چند ماه بود بعد از تخمک گذاریم گرمیجات و دمنوش میخوردم لک میدیدم شاید دلیلش این باشه

شایدم تحرک و استرس داشتی ک زودتر از موعد شدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی پریود شدین ؟!اگه لک دیدین لک قهوه ای یا صورتی امگان داشته اما با پنی سیلین مانع بشه بعید میدونم

اخه ٢٨ م موعدمه هميشه

ديروز صب يه رگ خوني روشن بين ترشحاتم ديدم

از ديروزم كمردرد دارم

امروزم يكم خونريزي دارم روشنه اينم

نوار گذاشتم ولي نميدونم چرا ابنقد جلو انداختم 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
گرمیجات نخوردی؟ من چند ماه بود بعد از تخمک گذاریم گرمیجات و دمنوش میخوردم لک میدیدم شاید دلیلش ا ...

اخه سابقه نداشته اينطور لك ببينم اونم شش روز مونده به موعدم 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
منم سابقه نداشته اصلا فک میکردم باردارم اما پزیود میشدم

پس بايد تا فردا صبر كنم ببينم خونريزيم در چه حده

اگه كم باشه ممكنه لانه گزيني باشه؟

پس بايد تا فردا صبر كنم ببينم خونريزيم در چه حده اگه كم باشه ممكنه لانه گزيني باشه؟

اکه لخته و خون تیره دیدی ینی پریود شدی

اگه روشن و رقیق بود تا ۲۴ ساعت قطع شد ینی لانه گزینی 

اکه لخته و خون تیره دیدی ینی پریود شدی اگه روشن و رقیق بود تا ۲۴ ساعت قطع شد ینی لانه گزینی 

اخه همون خون‌روشن‌ لانه گزینی برای بعضیا میگن‌چند روز طول میکشه

اخه همون خون‌روشن‌ لانه گزینی برای بعضیا میگن‌چند روز طول میکشه

من شنیدم ی لکه فقط گاهیم دوساعت میاد

ی سریاهم ندارن 

بیشتر از ۲۴ ساعت نشنیدم تا حالا 

بنظرم هرچی فک کنی بهش بدتره

امروز فقط خون روشن دیدی؟ 

من شنیدم ی لکه فقط گاهیم دوساعت میاد ی سریاهم ندارن  بیشتر از ۲۴ ساعت نشنیدم تا حالا  ب ...

اره در حد دستمال کاغذی

ولی نوار گذاشتم محض احتیاط

اره در حد دستمال کاغذی ولی نوار گذاشتم محض احتیاط

انشالله بخیر بگذره

الان جنین هنوز ب رحم نچسبیده ک پنی سیلین بخاد بهش برسه و دفع شه حتی داروهم تاثیر نداره بعد از لانه گزینی باید مراقب بود 

خیالت راحت

انشالله بخیر بگذره الان جنین هنوز ب رحم نچسبیده ک پنی سیلین بخاد بهش برسه و دفع شه حتی داروهم تا ...

دیروز که لک دیدم خیلی خوشحال شدم

کاش باردار باشم

فعلا مواظب خودت باش 

ممنون🌹