2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

83 بازدید | 13 پست

امروز خواستم دخترمو که ۲۷ ماهه هس از پوشک بگیرم...خیلی خودشو کنترل میکنه اما تو دسشویی یا لگن کارشو انجام نمیده..کسی راهکاری بلده؟ 

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه قید فرشاتو بزن اصلا دعواش نکن..سه روز اول سخته بعد آروم آروم یاد می گیره

دعوا که اصلا نکردم..اما اصلا همکاری نمیکنه..یعنی فردا هم ادامه بدم؟

وای دختر من دوماه دیگه دوساله میشه همش احساس میکنم دیگه باید بگیرم از پوشک اما حرف نمیزنه نمیشه

دختر منم کلمه میگه فقط..موندم از دستش چیکار کنم.‌امروز حسابی خسته شدم ..اما بی فایده بود

دعوا که اصلا نکردم..اما اصلا همکاری نمیکنه..یعنی فردا هم ادامه بدم؟

اگه حرف میزنه و شب تا صبح پوشکش خشکه بله 

خیلی حوصله می خواد خیلی رو خودت کار کن که کم نیاری قید فرشاتم بزن قشنگ یاد گرفت مثلا آخر اسفند بده قالیشویی

اگه حرف میزنه و شب تا صبح پوشکش خشکه بله  خیلی حوصله می خواد خیلی رو خودت کار کن که کم نیاری ق ...

موقع خواب پوشکش خشکه..شبایی که بیدار نشه صبح پوشکش خشکه..خیلی وقتا عصرا که میخوابه پوشک نمیکنم..به نظرم وقتشه یاد داره کنترل کنه..اما همکاریش صفره

موقع خواب پوشکش خشکه..شبایی که بیدار نشه صبح پوشکش خشکه..خیلی وقتا عصرا که میخوابه پوشک نمیکنم..به ن ...

پس سه چهار روز هر نیم ساعت چهل دقیقه ببرش دستشویی هی هم نگو جیش داری جیش داری سر نیم ساعا مثلا بگو بیا پای مامان تو دستشویی بشور یا عروسک پلاستیکی اگه داره ببرش دستشویی بگو بیا عروسکت می خواد جیش کنه یا به هوای خوراکی.یا عروسکاشو بیرون دستشویی بچین جلو دستشویی بگو بیا برو داخل دستشویی جیش کن عروسکا یاد بگیرن  .خلاصه یه هفته تلاش کن حتما جواب میده

پس سه چهار روز هر نیم ساعت چهل دقیقه ببرش دستشویی هی هم نگو جیش داری جیش داری سر نیم ساعا مثلا بگو ب ...

خیلی خوب توضیح دادی..امیدوارم جواب بده...