2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورم بینیت چقدر کمتر شد؟؟؟من ۳ روز دیگ میشه دوماه ک عمل کردم ولی خیلی ورم دارم هنوز

من اصلا ورم ندارم...یک ماه اول کلا رفت

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
ورم بینیت چقدر کمتر شد؟؟؟من ۳ روز دیگ میشه دوماه ک عمل کردم ولی خیلی ورم دارم هنوز

بینیت گوشتی بود یا استخونی؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

استخونی غضروفی بود

من حدود بیست و سه روزه که عمل کردم بینی خودم باریک و استخونی بود و قوز داشت ولی الان از بس ورم داره پهن و گنده نشون میده.چیکار کردی که ورمش زود خوابید؟چی میخوردی و نمیخوردی؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

من حدود بیست و سه روزه که عمل کردم بینی خودم باریک و استخونی بود و قوز داشت ولی الان از بس ورم داره ...

والا من الان مث سگ پشیمونم از اینکه عمل کردم.خودم ۳ روز دیگ میشه ۲ ماه ک عمل کردم ولی از همون اول ک دماغمو دیدم بدم اومد تا الانم نظرم عوض نشده.وقتی میخندم پره ی سمت راستم ثابت میمونه سمت چپی بالاتر قرار میگیره.قطعا اگ پولشو داشته باشم ترمیم انجام میدم

الانم اینقدر حالم بده دوست دارم گریه کنم

20 اردیبهشت
والا من الان مث سگ پشیمونم از اینکه عمل کردم.خودم ۳ روز دیگ میشه ۲ ماه ک عمل کردم ولی از همون اول ک ...

دماغ دختر عمم هم همینطوره وقتی میخنده پره های بینیش نا متقارنن ولی خیلی توی چشم نیست.با یه جراحی نیم ساعته معمولا درست میکنن حالت پره ها رو.

دیگ دوست ندارم خودمو دست این دکتر بسپارم.درست شدن پره هاش دیگ؟؟؟؟؟

نه درست نشدن.به نظرم بیشتر بخاطر ورمه که بینیت اینجوره.الانم بری عمل کنی عملت نمیکنن تا وقتی که یکسال بهشه و ورم بینیت کامل بخوابه.فعلا صبر کن چون دو ماه چیزی نیست مطمئن باش هنوزم ورم داره

نه درست نشدن.به نظرم بیشتر بخاطر ورمه که بینیت اینجوره.الانم بری عمل کنی عملت نمیکنن تا وقتی که یکسا ...

اره ولی خب من ادم عجولیممم متنفرم از این اخلاقم😑😑راستییی تو ک تازه عمل کردی تا ۲ ماه قرص اناهیل بخور خیلی خوبه برا ورمم ک زودتر بخوابه

20 اردیبهشت