اژدهاکوچولوبازگشت6 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 256 عنوان نظرتون راجع به دکتر روا زاده و دکتر خیر اندیش چیه | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 21 پست تا حالا نطراتشون رو اعمال کردید توبرنامه روزانتون نتیجه گرفتید 1399/11/23 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 گوشت چی استفاده می کنید؟؟ گوسفند.گاهی هم در حد هوس کردنی شاید ماهی یکبار مرغ بپزم تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
aryana59 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2343 نمک رودخونه و روغن حیوانی و ارده کنجد.اگه روغن کارخونه ای رو بزارید کنار و کاسنی بخورید کبدتون خوب م ... نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچیه؟گوشت هم گوسفندی ومرغ استفاده می کنم شماچی؟
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچی ... از عطاری.میتونی سنگ نمک هم بگیری و بخوبی.کاسنی روزی یک فنجون .روغن ارده ی کنجد برای سرخ کردنی.من گوشت فقط گوسفند و شاید درماه یکبار مرغ. تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچی ... کلا سرچ کن سخنرانی های روازاده خیلی مفیده سایت هم داره که مطالب مفیدی داره تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اژدهاکوچولوبازگشت6 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 256 بله خیلی کمتر مریض میشیم.اصلاح آب نمک و روغن.تاجایی که بتونیم مواد کارخونه ای نمیخوریم.نون سفی ... خیلی هم خوب ممنون
aryana59 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2343 کلا سرچ کن سخنرانی های روازاده خیلی مفیده سایت هم داره که مطالب مفیدی داره میشه چندتاازغذاهاتوبگی ؟من کرفس وقرمه وقیمه وفسنجون ومرغ و...غذاهای نونی نمیدونم چی بپزم؟؟کتلتم ماهی یکباروماکارانی بچه هادوس دارن
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 میشه چندتاازغذاهاتوبگی ؟من کرفس وقرمه وقیمه وفسنجون ومرغ و...غذاهای نونی نمیدونم چی بپزم؟؟کتلتم ماهی ... هر هفته آبگوشت و کله جوش و اش و کله گنجشکی حتما میپزم با انواع خورشت قیمه قرمه فسنجون کباب تابه تاس کباب خورشت بادمجون خورشت کدو انواع کوکو و کتلت تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲