2777
2789
گوشت چی استفاده می کنید؟؟

گوسفند.گاهی هم در حد هوس کردنی شاید ماهی یکبار مرغ بپزم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نمک رودخونه و روغن حیوانی و ارده کنجد.اگه روغن کارخونه ای رو بزارید کنار و کاسنی بخورید کبدتون خوب م ...

نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچیه؟گوشت هم گوسفندی ومرغ استفاده می کنم شماچی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچی ...

از عطاری.میتونی سنگ نمک هم بگیری و بخوبی.کاسنی روزی یک فنجون .روغن ارده ی کنجد برای سرخ کردنی.من گوشت فقط گوسفند و شاید درماه یکبار مرغ.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نمک رودخونه ازکجابگیرم؟؟کاسنی روناشتابخورم تاچندوقت؟برنج هم همیشه بازیره سیاه دم می کنم .ارده کنجدچی ...

کلا سرچ کن سخنرانی های روازاده خیلی مفیده سایت هم داره که مطالب مفیدی داره

کلا سرچ کن سخنرانی های روازاده خیلی مفیده سایت هم داره که مطالب مفیدی داره

میشه چندتاازغذاهاتوبگی ؟من کرفس وقرمه وقیمه وفسنجون ومرغ و...غذاهای نونی نمیدونم چی بپزم؟؟کتلتم ماهی یکباروماکارانی بچه هادوس دارن

میشه چندتاازغذاهاتوبگی ؟من کرفس وقرمه وقیمه وفسنجون ومرغ و...غذاهای نونی نمیدونم چی بپزم؟؟کتلتم ماهی ...

هر هفته آبگوشت و کله جوش و اش و کله گنجشکی حتما میپزم با انواع خورشت قیمه قرمه فسنجون کباب تابه تاس کباب خورشت بادمجون خورشت کدو  انواع کوکو و کتلت