2777
2789

خانوما کسی اینجا هست که تجربه مرگ موقت رو داشته باشه?

یا کسی هست که چشم برزخی خودش یا اطرافیانش داشته باشه?

خیلی دوس دارم بدونم چی دیدن اونهایی که چشم برزخی دارن و یا اونهایی که رفتن و برگشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1232182/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش-رابطه-داشته-باشه-و-از-برزخ-و-شب-اول?postId=175864134برو اینجا هر سوالی داری میتونی به جوابش برسی ،از اول بخون تا آخر ادامه بده. عالیه

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه از خودم بگم

البته نمیشه اسمش رو گذاشت چشم برزخی اما یادمه نوزده بیست سالم که بود یه حاجتی داشتم که خیلی برام مهم بود و براش تصمیم گرفته بودم هیچ گناهی نکنم یه مدت خیلی رو خودم کار کرده بودم و کمتر گناه میکردم همراه با اذان نمازم رو میخوندم

یادمه به بار خواب بودم دیدم یکی پشت سر هم رو پام ضربه میزنه فکر کردم مامانمه بین خواب و بیداری بهم بر خورد گفتم مامانم چرا صدام نمی زنه فقط رو پام میزنه 

چشمم رو که باز کردم هیچکس بالا سرم نبود و داشت اذان میگفت اصلا نترسیدم و خیلی خونسرد پاشدم رفتم برا نماز وضو گرفتم 

بعد نماز وقتی رفتم دوباره بخوابم یه دفعه یادم اومد که اون کی بود که به پام میزد?

یه بارهم داشتم از دانشگاه برمی گشتم خونه یکی از بچه ها که یکی از کلاسها رو باهم بودیم کنارم تو مینی بوس نشسته بودیم اون خانم متاهل بود و هیچکس نمی دونست من هم نمیدونستم

یه دفعه یه پسره هی برمی گشت پشت سر و به ما نگاه میکرد این خانم رو زیر خنده و پشت هم به معلوم میزد و میگفت مخش رو بزن 

برگشتم که به شوخی لبخند بزنم دیدم داره میخونه و دوتا از دندانهای نیشش بلندتر و رو به جلو و بسیار قهوه ای و کثیف , ترس بدم داشت و سرم رو برگردوندم

دوباره برگشتم که باهاش صحبت کنم دیدم دندونهاش بسیار مرتب سفید و زیبا بود

اون موقعها اینو به کسی نگفتم و فکر کردم خیالاتی شدم اما هیچ وقت این خاطره یادم نرفت

خط ششمی از این خانم بهبعدشو نفهمیدم چی نوشتی میشه دوباره بهترشو بگی

بارهم داشتم از دانشگاه برمی گشتم خونه یکی از بچه ها که یکی از کلاسها رو باهم بودیم کنارم تو مینی بوس نشسته بودیم اون خانم متاهل بود و هیچکس نمی دونست من هم نمیدونستم

یه دفعه یه پسره هی برمی گشت پشت سر و به ما نگاه میکرد این خانم زد زیر خنده و پشت هم به پهلوم میزد و میگفت مخش رو بزن 

برگشتم که به شوخیش لبخند بزنم دیدم داره میخنده و دوتا از دندانهای نیشش بلندتر و رو به جلو و بسیار قهوه ای و کثیف , ترس برم داشت و سرم رو برگردوندم

دوباره برگشتم که باهاش صحبت کنم دیدم دندونهاش بسیار مرتب سفید و زیبا بود

اون موقعها اینو به کسی نگفتم و فکر کردم خیالاتی شدم اما هیچ وقت این خاطره یادم نرفت