2777
2789

دوستم این پسرو بلاک کرده من میگم خیلی زیاده روی کردی نباید بلاک میکردی چیزی نگفته که ولی میگه بااین ک پسر خیلی خوبی بود و ازشم خوشش میومد چون اینو گفته بود بلاکش کرده... با هم ۲ هفتس اشنا شدن و ۴بارم همو دیدن و خیلیم بهم میومدن پسرم جوری ک نشون میداده پسر خوب و مودبی بوده دوستم میگه اخرین بار ک همو دیدن گفته بریم خونتو بهم نشون بده و وقتی خونشو نشون میده چنتا درخت تو حیاط بوده ک دوستم گفته بریم تو حیاط درختارو ببینم خلاصه میبینه و برمیگردن فرداش پسره میگه بیا همو ببینیم یا بیا تو حیاط بشینیم قلیون بکشیم و اینم زده بلاکش کرده و پسره عذر خواهیم کرده گفته منظوری نداشتم ولی این بلاکش کرده .بنظرتون پسره منظوری داشته ؟ یا دوستم بیخودی حساسه

نمیدونم چرا حس میکنم دوستت خودتی :/🤔

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره دیده بیا خونمون لاک پشتی ک سیگار میکشه نشونت بدم قدیمی شده 

گفته بیا خودمون بکشیم 😅

صداقت داشته دگ عه !

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
نمیدونم چرا حس میکنم دوستت خودتی :/🤔

والا میدونستم اینجوری میگین گفتم بنویسم خودم ک داستان نشه ولی ترجیح دادم همون دوستمو بنویسم حالا مهمم نیست گلم فکر کن خودمم چون خیلی دوس دارم با یه پسر خوب اشنا بشم ولی فعلا اتفاق نیفتاده اگه اینطور بشه قطعا میام اینجا و میگم خودم 

من کلا به آدمی که قلیون میکشه نزدیک نمیشم

هعی طرف ک به دلت بشینه 

کلا ملاک هات عوض میشه 😅