2777
2789
عنوان

بچه دوم.بیاااید

143 بازدید | 22 پست

سلام.

من دخترم دوسال و سه ماهشه. شوهرم میگه اگه بچه میخوای همین الان من بعدا دیگه نمیخوام چون معتقده حالا که دوساله مسافرتی چیزی نرفتیم بوه دومیم بیاریم که بعد راحت بشیم.ولی من یکم استرس دارم.

بنظرتون فاصله سنی کم خوبه؟؟؟

خونه و ماشین نداریم ولی وضعمون خوبه و یکی دوسال اینده میخریم .ماشین فعلا یه پراید که واسه پدرشوهرمه دستمونه و شوهرم معتقده ماشین خوب بخره وگرنه ایرانیشو میتونه بخره

آره خوبه با هم رفیق میشن وقتی زیاد باشه اونقدر همو نمیتونن درک کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عارع خوبع بیارید

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از توانایی خودتون در تامین نیاز های فرزندانتون مطمئنید خیلیم خوبه مجدد بچه دارشید 

اگر ن ک بیخیال 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بذار بزرگ تر بشه گناه داره من دخترم ۴ سالش بود باردار شدم الان ۵ سالشه خیلی تو نگهداری بچه کمکم می کنه 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
اگر از توانایی خودتون در تامین نیاز های فرزندانتون مطمئنید خیلیم خوبه مجدد بچه دارشید  اگر ن ک ...

خودم اگه یکم از گوشی دل بکنم خیلی خوبه.همین الانم بهش میرسم نه که کلا ولش کرده باشم

عزیزم منم بچه اولم همین سن بود باردار شدم

و سه سالگی پسرم بچه دوم دنیا میاد

خداخواسته بود

ولی الان راضیم 

چون فاصله سنیشون کمه

و تجربیات خودمم هست

البته موردی که همسرتون اشاره کرده هم خیلی نکته خوبیه🤗🤗

با این وضع کرونا فک نکنم یکی دوسال دیگه هم اوضاع این مملکت عادی بشه همش باید تو خونه باشبم😣😣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خوب اگه بچه دوم میخوای زودتر بیار باهم بزرگ بشن

منم پسرم ۴ سالش 😄دقیقا ۵ ماه پیش شوهرم گفت اگه بازم بچه بخوایم باید زودتر اقدام کنیم و الان ۴ ماه نیم باردارم خونه و ماشین داریم وضعمون بد نیست میگذرونیم

خوب اگه بچه دوم میخوای زودتر بیار باهم بزرگ بشن منم پسرم ۴ سالش 😄دقیقا ۵ ماه پیش شوهرم گفت اگه باز ...

خداروشکر.خدا برات نگهشون داره.من شوهرم از صفر شروع کرده یکساله گلخونه گیاه دارویی زده که فعلا همش خرج اون میشه واسه همین از خونه و ماشین بی نصیب موندیم