2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن.((بچه ۳ ساله))

3312 بازدید | 27 پست

سلام مامانای گل. من یه پسر دارم که ماه پیش ۳ سالش تموم شد..بچه باهوشیه همه چی رو متوجه میشه. هر کار بگم انجام میده .فقط یه مشکلی که هست حرف نمیزنه یعنی جمله بندی نداره فقط کلمه میگه.تو یه کاغذ نوشتم کلمه هایی که میگه حدود ۳۵ تا شد... تنها جملش باز کن یا آب بده.... مثلا هم مامان بلده بگه هم ((بیا)) ولی اگه کارم داشته باشه نمیگه مامان بیا فقط میگه بیااااا بیااااا ...دختر بزرگم که الان ۷ سالشه از ۱ سالگی صحبت کرد ولی این خیلی تنبله.. میدونم اگه گفتار درمانی هم ببرم فایده نداره چون اصلا یه جا بند نمیشه فوق العاده خجالتیه و میخواد جیغ بزنه که از اونجا بریم.. شما تجربه ایی تو این زمینه داشتین یا تو اطرافیانتون؟؟خودم خیلی نگرانم ولی شوهرم میگه به حرف میاد نگران نباش. مثلا قورباغه کلمه سختیه میگه قشنگ. ولی نمیدونم چرا جمله بندی نداره حرف زدنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا برادر زاده م اینجوری بود ۵ سالگی کامل شد خرف زدنش الان ۶ سالشه مخ نمیذاره واسه ادم هی ی بند سوال میپرسه این چند تومنه؟تو مامان اینی؟اون مامان اونه؟اخه به تو چه اخه😐😂نترس گلم درست میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم من مادرم فوق الیسانس روانشناسی دارن همیشه میگن که اگه بچه تا سه سالگی به حرف نیاد حتما ببرید گ ...

خیلی دوست دارم ببرم ولی میدونم عمرا یه جا بشینه که دکتر باهاش حرف بزنه.. احتمالا هفته دیگه برای امتحان ببرمش

دقیقا برادر زاده م اینجوری بود ۵ سالگی کامل شد خرف زدنش الان ۶ سالشه مخ نمیذاره واسه ادم هی ی بند سو ...

چه خوووب خدا کنه پسر منم همین جوری باشه... عجله ایی برای حرف زدنش ندارم ولی نگرانم که یعنی بالاخره کی میخواد قشنگ حرف بزنه... امان از اطرافیان که همش مقایسه میکنن

خیلی دوست دارم ببرم ولی میدونم عمرا یه جا بشینه که دکتر باهاش حرف بزنه.. احتمالا هفته دیگه برای امتح ...

خودشون کاملا تجربه اینا رو دارمچن عزیزم روانشناسن دیگه بلدن چطور بچه های پیش فعال رو بشونن حالا چه برسه کودک عادی 

من خودم سه سالگی به بعد حرف زدم پسرعمومم الان ۵سالشه تازه حرف میزنه نه دکتر بردنش نه باهاش حرف زدن

چه جالب... الان یه نفر دیگه هم گفت که برادر زادش ۵ سالگی حرف زده کامل...