2777
2789
عنوان

سوال دارم لطفا

265 بازدید | 17 پست

بچه ها 

من خواستگار لر بختیاری دارم

دو دل شدم

دوستانم میگن مرد سالارن

از طرفی دیدم فقط عکس نوه های جنس مذکر پدرش رو میذاره

تا حالا نشده از مامانش یخواهرش یا دختر خواهرش بذاره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

واقعا اینجورن؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

نه.......................................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیا تعصب دارن برای همین نمیزارن 

همه رو هم نمیشه به یه چوب بست

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

ببین خواهرانه میخوام تجربیاتمو بهت بگم

من در این باره خیلی فضولم حتی تاپیکای چندسال پیشو خوندم و یه چیزی رو فهمیدم بدی های اقوامو بپرسی بدون توجه به اینکه کدوم قومه یه چی بهت میگن خوبی ها رم بپرسی همین طور باور کن راست میگم 

خیلی رو این چیزا زوم نکن

کلا حس کردم ایرانی ها یه سری ویژگی خوب و بد دارن فقطططط ظاهر متفاوت

بعضیا تعصب دارن برای همین نمیزارن  همه رو هم نمیشه به یه چوب بست

اصلا حتی عکس مادرشم نشونم نمیده

هی میگه فقط منو ببین

همکاریم

هر خانمی که میاد یواشکی باهام صحبت میکنه،میگه خواستگاریت کردن؟؟؟؟؟

یا ناراحت بشم ازش قهرکنم میگه مگه کسی پیدا کردی؟؟؟؟

ببین خواهرانه میخوام تجربیاتمو بهت بگم من در این باره خیلی فضولم حتی تاپیکای چندسال پیشو خوندم و یه ...

ممنووووووون

اصلا حتی عکس مادرشم نشونم نمیده هی میگه فقط منو ببین همکاریم هر خانمی که میاد یواشکی باهام صحبت م ...

شکاک و بددله 

تو زندگی به مشکل میخوریا 

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
من کلا آدمای روشنفکر رو ترجیح میدم، حوصله ی این دعوا های تبعیضی و این تعصباتو دیگه ندارم تو زندگی، ب ...

هرچی میپرسم ازش نمیگه هیچی

بعد تو پیام دادن خشکه خیلییییی

ولی ببینیم همو مهربونه

مشاوره هم نمیاد

درصورتیکه شرط من اول مشاوره بود تاالان نذاشتمش بیاد خونمون

اصلا حتی عکس مادرشم نشونم نمیده هی میگه فقط منو ببین همکاریم هر خانمی که میاد یواشکی باهام صحبت م ...

ببین، اگه این چرندیات رمانا رو خوندی که بگی این چیزا خوشگله و اینا بهنظر من که همه ش بچه بازیه، این خشونتیه که به زنا دربرابر خودشون یاد میدن، که مرد غیرتیش خوبه و هرچی بیشتر بهت سخت بگیره بیشتر دوستت داره و فلان و این حرفا، مرد باید ادمو بفهمه  درک کنه، بشناسه، حساسیت هاشم به جا، به همون اندازه باید به عنوان یک انسان، فارغ از اینکه مردی یا زن به ازادی هاتم احترام بذاره، کار بقییه ش رو مسئله ی تعهد میکنه، حالا بازم هرجور خودت میپسندی و انتخاب میکنی...

هرچی میپرسم ازش نمیگه هیچی بعد تو پیام دادن خشکه خیلییییی ولی ببینیم همو مهربونه مشاوره هم نمیاد ...

مشاورم بری فکر میکنی فرقی میکنه؟؟ بستگی به مشاورش داره، به هرحال همه تربیت شده ی همین پدر و مادرای سنتی هستیم، متوجهی؟؟ یعنی میگم خیلی از مشاورا اصن این موضوعو چیزیش نمیدونن، مثل همون پدر مادرای خودمون فکر میکنن.