2777
2789
عنوان

دم اذان

121 بازدید | 23 پست

میدونم من تاپیکام خار داره کم سین میخوره ولی یه صلوات واسه مشکلم بفرستین اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه ❤💖

التماس دعا اجرتون با امام حسین (ع)

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤ ❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ...

مرسی دورت بگردم ❤

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اللهم صل الا محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشالا با تو دلیت که داره میاد غرق خوشی باشین 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کنید دوستان😀❣️

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کن ...

حتما عزیزم ایشالله به خواسته ات برسی هرچه زودتر🌹

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

حاجت روا شی عزیزم التماس دعا

به نیت 5 تن برات فرستادم  تو هم برام دعا کن آزمون قبول نهایی بشم

ایشالا قبول شی از ته دلم خواستم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الله ...

اجرت با امام زمان ❤