2777
2789
عنوان

مامانایی ک اسفند زایمان میکنن بیان دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 152 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما ماه اول درد داشتین؟من زیر تخمدان چپم گاهی تیر میکشه میترسم خیلی نکنه خارج رحمی باشه🥺

نترس کاملا طبیعیه.

اگه خارج رحمی باشه که از درد به خودت میپیچی.

نگران نباش. زودم نرو سونو واسه قلبش.8 هفته شدی برو.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
خانوما شما ک تجربه تون بیشتره منو راهنمایی کنین و از نگرانی درم بیارین چند روزه ک ضربه های جنین رو ...

نه عزیزم. چیزی نیست. گوگولیو ان شاء الله سالم بغلش کنی 

1403/5/22مردم
هرساعتش یه عمرمیگذره.  شبا درد دارم اما روزا نه دعاکنین برام سالن باشه

امیدوارم عزیزم 🙏🙏 منم پارسال سقط داشتم امسال خیلی استرس دارم قرار بود ۲۰ اسفند سزارین شم پریروز سونو گفت از سنش کم وزن تره یا تاریخ پریودت اشتباهه باید تو عید سزارین شی یا بچه رشد نکرده که زودتر باید بیاد بیرون تا شنبه میمیرم از استرس

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
26اردیبهشت. هر دوشنبه میرم تو هفته ی جدید  اما با سونو هر پنجشنبه میرم هفته ی جدید با آخرین ...

منکه 24اردیبهشت اخرین پریودم بود نمیدونم چرا سونو انقد دیر زده تاریخو من ک دیگ خسته شدم تحمل باردار ی ندارم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
خانوما شما ک تجربه تون بیشتره منو راهنمایی کنین و از نگرانی درم بیارین چند روزه ک ضربه های جنین رو ...

نه بچه من از اول تو پهلو راسته همیشه قلمبه میشه اوتجا نگرانی نداره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
امیدوارم عزیزم 🙏🙏 منم پارسال سقط داشتم امسال خیلی استرس دارم قرار بود ۲۰ اسفند سزارین شم پریروز سو ...

وزنش چقد بود؟ 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
نترس کاملا طبیعیه. اگه خارج رحمی باشه که از درد به خودت میپیچی. نگران نباش. زودم نرو سونو واسه قلب ...

اره میخوام ۸ هفته برم سونو اینجا ۱۸۰ میگیرن مطمینم برم چیزی نمیبینه یا ساک خالی رو میبینه بعد میگن دوهفته دیگه بیا 

دختره عزیزم.۸ اسفند .لرستان

به سلامتی شهرتون رو پرسیدم راجع با بیمارستان سوال کنم امیدوارم ناراحت نشده باشی