2777
2789

تو این روزاس که بخاطر درده بی آبرویی خودکشی کنم

کل دنیارو گشتم از کربلا و مشهد تا سامرا و قم و کاظمین انگار همه چی دروغه انگار واقعا هیچ امامی وجود نداشته

ب حدی توی ضریح همشون‌گریه میکردم بی حال میشدم

خیلی خستم به هر درو دیواری زدم ولی خوب نمیشم

منی که نفرت عجیییبی حتی از اسم خیانت داشتم

الان اسم خیانت افتاده روم

حتی توی اهنگ توی فیلم اسم خیانت میاد حالم داغون میشه

نمیتونم هیچی بخورم موهام سفید شده

منی ک نمیدونستم نماز چیه از وقتی این اتفاق افتاد همش نماز شب میخونم ولی فایده نداره

انگار خداییم نیست

دقیقا دو سالو یک ماه پیش من فوت کردم بخداقسم فوت کردم فقط میدونم نانم خونه آبم خونه خوابم مرگ یعنی خون کل زندگیم رو گرفته

دو سال پیش تا الان تا همین لحظه وقتی خواب بودم دیدم شوهرم از تو گوشیم حافظ پنهان گوشی ی سری اسکرین شات پیدا کرده بود

ک بعد من فهمیدم ک دوست نامسلمانم ک ی دونه عکس سه در چهار منو داشته ازش سواستفاده کرده برای یکی دیگه فرستاده با اکانت من وارد شده من اصلا ب خدا قسم مجازی ندارم و نداشتم با چندنفر چت کرده حتی اسکرین شات چتای برادرش با دوست دخترش ک هم اسم من بود ب شانس پدرسگ من

بماند شوهرم اون روز یعنی دقیقا ۲سال پیش بلاهایی ب سرم آورد ک قابل جبران نبود دیگه

رفت برادره دوستمو پیدا کرد کتکش زد که بدرک حقش بود

برادره دوستم شماره دوست دخترشو داد ب شوهرم گفت من با این دوستم دختره ب شوهرم زنگ زد گفت من با فلانی دوستم چیمیگی و از این حرفا

خلاصه شوهرم باور نکرد گفت نه تو با این دوست یودی عکستم دادی بهش و....

شوهرم آبرومو برد همه جا پیش خانوادم

الانم ک الانه باور نکرد شایدم ب گفته خودش باور کرده ولی حتی اگرم باور کرده باشه من باور نمیکنم کاری با روحم کرده ک گاهی میرم تو فکر میگم نکنه من با طزف تو رابطه یودم انقدر ک بهم تهمت زد انقدر کتک زد بردم دادگاه کلانتری کتک فوش....بهترین جملش ج.نده بود برو زیرش بخاب بود برو بهش بده بود

من ی زنه فوق العاده شاد تبدیل شدم به یه زن پیر افسرده تو سن ۲۲سالگی

الان ۱۰روزه نرفتم حمام بوی بدنم حال خودمم بهم میزنه نمیتانم برم شاید کسی درک نکنه قرص عصاب داغونم کرده موهامو سفید کرده ۳۰۰ملیون پولی ک ب بدبختی دراوردم دادم بهش ک فقط تمام کنا ک فقط بفهمه من عاشق زندگیمم ولی فایده نداشت

الان من بچم ۸ماهشه

قسمتون میدم بفاطمه زهرا نگید چرا بچه آوردی تو حال خودم‌نبودم ک برام‌مهم باشه باردار بشم یا نشم بخداقسم داغون بودم

الان فقط توروخدا بگید جای من بودین با این زخم روحی با این بی آبرویی با این وضع قرص عصاب استرس مدام موی سفید داغونی دائم رنج درونی پنهان لبخند زدن ظاهری چکار میکردین

میدانم راه نجاتم خودکشیه ولی من دارم مادر شدم

اینجا خیلی تاپیک زدم همش گفتم

توروخدا بگید چکار کنم یکی مثل ی خواهر راهنماییم کنه

خیلیا خاهری کردن و راهنمایی کردن ولی فایده نداشت

بخداقسم همین الان استرس طوری توی گلومو گرفته ک دارم خفه میشم دستو پام یخ زده

همش دارم خودم خودمو میخورم ک چرا عکسمو دادم دوستم ولی گوه خوردمو غلط کردم

حالم خیلی بده یه مسلمان به بیکسیم رهم کنه بگه چکار کنم چطوری ب حالت روحی قبلم برگردم دلم برای خودم تنگه ب ولای علی با گریه دارم مینویسم

یه خانوم بود میگفت خودتو بزن سلیطه گری طرف زیره یکی می‌گیرند اینجور نمیکنه با خودش ک تو میکنی

ولی آخه مگه میشه من خودمو بزنم پرویی مگه درست میشه؟؟مگه فکرش راجب من شوهرم عوض میشه

البته ۲سالو بک ماه گذشته

وقتی تو این ۲۵ماه هیچی درست نشد دیگه نمیشه

واقعا خیانت کردی یا تهمته

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خیانت کردی چه تهمت است این زندگی به درد نمیخوره جدا شو 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

سلام خاهرگلم ارامش خودتونو حفظ کنید

من ی 

دوتا اکانت برات میزارم تو ایتا هستن بهشون پیام بده ادرس کانال بپرس

@Admin_Ostad_alirezahadadi2

ادرس کانال عمومی بگیرو هزینه کانال پولی اش را بپرس 

بسيار عالیه 

ی کانال دیگم بهت معرفی میکنم 

@Ashtiyar

حتما ب این پیام بده مشکلتو بگو بهت راهنمایی میکنن

ادرس کانالشم بگیر