2777
2789

بچه ابجیم اومد قدش میکنم میگم لایک کن یادم باشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم

☺😚

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
پسر دارم ١٠٤ قد 14.٢٠٠ وزن  دکترش گفت خوبه ولی کلا پیچیده است نه لاغره نه چاق

ماشالا قد بلنده

من خودم قدم بد نیس ولی شوهرم و خونوادش همه متوسط و کوتاهن

دوس ندارم دخترمم قد کوتاه بشه😔

ماشالا قد بلنده من خودم قدم بد نیس ولی شوهرم و خونوادش همه متوسط و کوتاهن دوس ندارم دخترمم قد کوتا ...

ممنونم اره پدرش اینا بلندن همه 

شنیدم سویق سنجد رو قد تاثیر داره بعدم ورزش خیلی مهمه من خودم تا مدرسه خیلی ریزه بودم بعد رفتم بسکتبال الان ١٧٠ هستم

ممنونم اره پدرش اینا بلندن همه  شنیدم سویق سنجد رو قد تاثیر داره بعدم ورزش خیلی مهمه من خودم ت ...

بله کارشناس تغذیه هم سویق سنجد رو پیشنهاد داد

حتما تهیه میکنم براش

ممنونم عزیزم 

بله کارشناس تغذیه هم سویق سنجد رو پیشنهاد داد حتما تهیه میکنم براش ممنونم عزیزم 

عزیزم سویق نمیدونی برای یبوست خوبه یا نه؟

منم دخترم ۲ ساله اس قد ۹۱ وزن ۹/۵

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
عزیزم سویق نمیدونی برای یبوست خوبه یا نه؟ منم دخترم ۲ ساله اس قد ۹۱ وزن ۹/۵

نمیدونم

ولی دختر منم یبوست داره

کارشناس تغذیه گفت آب زیاد بخوره و سبزیجات مثه کاهو خیار و... 

مغز تخمه آفتاب گردون هم گفت خوبه