2777
2789
عنوان

چجوری به اقوام بفهمونیم عید امسال مهمونی نمیریم کسی هم نیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست
دقیقا مشکل منم همینه امسال فامیلامون گفتن میان عیددیدنی 😑حالا نمیدونم چطور بفهمونم کسی بگیره اخه .. ...

تروخدا راهی پیدا کردی به منم بگو

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا گلم. من نمیفهمم فهموندن کرونا تو شرایطی که چند میلیون مبتلا و نزدیک صد هزار نفر کشته دا ...

همین.بعد من مشکلات وحشتناک استرسی هم دارم.نمیدونم چیکار کنم دیگه

شما کل عید تو اتاق باشین اومدین بیرون با ماسک بیایین یا اصلا دو هفته برید هتل 

امسال حدود سه چهار ماه فقط تو اتاقم بودم.جدا غذا میخوردم و کسی میومد تو اتاقم جیغ میزدم.ولی نتیجه اش برام 6 ماه برای افسردگی و استرس دارو مصرف کردن و از درس کار جاموندن بود

نه واقعا نیست.تازه چند هفته دیگه عروسی دعوتیم و من از الان دارم دعوا میکنم که حداقل ما نریم

خداوکیلی راضی کن خانوادتو نرین... بخدا کرونا خیلی سخت تر از اون چیزیه ک فکرشو میکنیم. من تو عروسیم گرفتم با اینکه شلوغ نبود خدا بهمون رحم کرد. 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
خب چرا پدر مادر مخالفت نمیکنن؟؟ باید رو اونا کار کنی

چون میگن یکساله بخاطر تو همه رو از خودمون رنجوندیم دیگه بسه

خداوکیلی راضی کن خانوادتو نرین... بخدا کرونا خیلی سخت تر از اون چیزیه ک فکرشو میکنیم. من تو عروسیم گ ...

اونا که قطعا نمیریم.خواستم بدونین با چه فامیلی طرفیم

همین.بعد من مشکلات وحشتناک استرسی هم دارم.نمیدونم چیکار کنم دیگه

چه قدر مثل منی منم وسواس  کرونا گرفتم. بهترین راه به نظرم اینه که خودت رو بزن به مریضی و الکی برو بیرون تست بده بگو تستم مثبت شده. حتی به قیمت اینکه می گی ممکنه بگیری اگر به خودت تلقین کنی. اگر هم که آمدند ماسک بزنید و نمیدونم چی بگم عزیزم

کرونا اخ اخ  واقعا ماهیچ جانرفتیم دیگه خسته شدیم کاش زودترتموم شه بخدا افسرده شدیم دلم مشهدم ...

منم خسته شدم.ولی عید دیدنی و اینا یعنی فاجعه