2777
2789
عنوان

چجوری به اقوام بفهمونیم عید امسال مهمونی نمیریم کسی هم نیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست
‏پس کی تبلیغ اینکه عیددیدنی نرید بخاطر کرونا،شروع میشه؟ بابا فامیل ما دیرفهمن توروخدا شروع کنید دیگ ...

تروخدا شروع کنن دیگه اینا دوهفته دیگه میان

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

ببین ی استوری بزار خب بگو مثلا مشکوک ب کروناییم و قرنطینه خانگی لطفا برای سلامتی خودتون ک شده ن من میرم خونه کسی ن کسی بیاد خونم 

اینکه خجالت نداره پای سلامت انسان در میونه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی استوری بزار خب بگو مثلا مشکوک ب کروناییم و قرنطینه خانگی لطفا برای سلامتی خودتون ک شده ن من م ...

ببین باور کن من دروغ بگم جدی جدی میگیرم.بعد هم میگن ما تازه گرفتیم برامون مهم نیست

ببین باور کن من دروغ بگم جدی جدی میگیرم.بعد هم میگن ما تازه گرفتیم برامون مهم نیست

عزيزم چقدر به خودتون سخت ميگيرين

خيلي راحت در رو باز نكن

به همه بگو حال نداري يا بگو مسافرتي

دقیقا میدونم یه موج وحشتناک تو راهه.ولی کی بع اینا بفهمونه؟ 3 4 تا خانواده از شهرهای دور قراره عید ب ...

نمیدونم والا گلم. من نمیفهمم فهموندن کرونا تو شرایطی که چند میلیون مبتلا و نزدیک صد هزار نفر کشته دادیم یعنی چی. خب کروناست. خطر داره دیگه. من خونه بابا و مامانم یک ساله نرفتم. بابام میگه نیا بابا جان. خطر داره. یک کدوممون ناقل باشیم همه مبتلا میشیم. بعد یه عده.... چی بگم والا گلم. همینان که باعث این وضع افتضاح شدن دیگه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

وا ینی سلامتیشون مهم نیست براشون! 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
عزيزم چقدر به خودتون سخت ميگيرين خيلي راحت در رو باز نكن به همه بگو حال نداري يا بگو مسافرتي

یه بار مهمون سر زده برامون اومد تو قرنطینه بهار.پدرم باز کرد.بعدش حالت پنیک بهم دست داد.ولی پدرمادرم دیگه به حرفم گوش نمیدن.میگن خواهر برادرمونن دوست داریم بعد از یک سال ببینیمشون

وا ینی سلامتیشون مهم نیست براشون! 

نه واقعا نیست.تازه چند هفته دیگه عروسی دعوتیم و من از الان دارم دعوا میکنم که حداقل ما نریم