2777
2789

کرونا یه مدته کم شده . کم و بیش رفت و آمد ها زیاد شده.بعد من به شدت استرس دارم و پارسال کارم به روانپزشک رفتن و آرامبخش مصرف کردن و... کشید سر این داستانا.(تو تاپیک قبلی هام هست)

حالا اکثر فامیلا که شهر های دیگه هستن تماس میگیرن و میگن امسال عید میبینیمتون ایشالا. و از اونجا که مثلا یکی دو هفته میان و هر روزشو خونه یک نفر میمونن به نظرم خیلی خطرناکه و من واقعا دارم استرس میگیرم.از اونطرف پدر مادرم اصلا نمیتونن به کسی نه بگن.اگه کسی بخواد خونمون بیاد میگن خوش اومده.من واقعا میترسم.تروخدا بگین چیکار کنم؟ واقعا نمیتونم همش با پدر مادرم دعوا کنم که چرا چیزی بهشون نمیگین.تازه امسالم مثل پارسال نیست حتی پدرمادرمم دلشون برای فامیلا تنگ شده.امروز به پدرم گفتم دلتون برای هرکس تنگ شد بیرون تو فضای آزاد قرار بذاریم همه همدیگرو ببینیم که عصبانی شد و گفت کم تو کار من دخالت کن.من واقعا میترسم استرسم که شروع میشه دست و پاک میلرزه.تازگی داروهامو قطع کردم و میتونم درس بخونم

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا کم نشده عزیزم. روزی ۷،۸ هزار تا مبتلا داریم. ملت سرخوش شدن و اهمیت نمیدن. 

خیلی راحت بگو تا تموم شدن کرونا رفت و امد نمیکنیم با کسی. خطر داره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

‏پس کی تبلیغ اینکه عیددیدنی نرید بخاطر کرونا،شروع میشه؟

بابا فامیل ما دیرفهمن توروخدا شروع کنید دیگه 😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

استوری بدارنه جایی میریم و... درخانه بمانیم.... باجمله بندی قشنگ

ندارم اینستا.بابا همه میدونن پارسال چقدر حالم بد بود.ولی با این وجود...

کرونا کم نشده عزیزم. روزی ۷،۸ هزار تا مبتلا داریم. ملت سرخوش شدن و اهمیت نمیدن.  خیلی راحت بگو ...

دقیقا میدونم یه موج وحشتناک تو راهه.ولی کی بع اینا بفهمونه؟ 3 4 تا خانواده از شهرهای دور قراره عید بیان و هر روز مهمون یه نفر باشن

بهترين كار اينه كه از شب عيد بگي تب و لرز دارم

هيچي هم نميشه همه ميترسن كسي نمياد

تازه به همه بگو تا روز قبلش پيش مامان باباتون بودي و ممكنه ناقل باشن

خونه اونام نميرن

راحت