2777
2789
عنوان

کمکککککککککک😥

104 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. من خیلی لاغرم 38کیلو ام قدم156 هست دیروز رفتم دکتر بهم دارو داد یکی از داروهاش سیپروهپتادین4 بود من دوروزه مصرف میکنم به شدت اشتهام باز شده . ولی تو تاپیک ها خوندم میگن عوارض داره باعث ترک پوست میشع ورم میاره . میشه کمکم کنید یعنی من دیگه نخورم این قرصو . واقعا راسته این عوارض؟

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

چنسالته؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه بجای آب شربت بخور من 51 کیلو بودم با قد 173 الان شدم 70 کیلو با قد 178

واووو چ ورزشی رفتی قدت بلند شد؟ 

چنسالته؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
20

ورزش کن سیب زمینی اب پز بخور چاق میشی

خداییش ۳۸ کیلو با این قد خیلی کمه دارو همینکه اشتهاتو باز کنه خیلی هنر کرده چ برسه بخواد عوارضش روت تاثیر بزاره 

البته ببخشید چون خودمم دکتر تغذیه رفتم میگم اگه اشتهات باز شده ینی داروی تاثیر گذاری بوده به شخصه خودم اشتها آور زیاد خوردم ولی فقط یکیشون واقعا تاثیر داش روم. به نظرم به دکترت اعتماد کن تا یه ماه ببین چی میشه معمولا این دارو ها رو یه ماهه میدن شاید ماه بعد تغییرشون داد برات

ورزش کن سیب زمینی اب پز بخور چاق میشی

هیچی اشتها ندارم از بوی غذا بدم میاد تااینکه از دیروز این قرصو خوردم اشتهام بازشده ولی از عوارضش میترسم

خداییش ۳۸ کیلو با این قد خیلی کمه دارو همینکه اشتهاتو باز کنه خیلی هنر کرده چ برسه بخواد عوارضش روت ...

واااایی مرسی عزیزم که امیدوارم کردی ممنون که بهم انگیزه دادی . چشم حالا امتحان میکنم به قول خودت تا یک ماه بخورم شاید عارضه ای نداشته باشه

ارثی قدم بلنده 14 سالم بود الان 18 سالمه تکواندو خوبه فیتنس هم عالیه

یعنی ۱۴ سالت بود ۱۷۳ بودی؟ 

تکواندو میرم