2777
2789
عنوان

وابستگی بیش از حد پسر ۹ ماه م🙁

154 بازدید | 16 پست

سلام . تورو خدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین، من پسر ۹ ماهه م وحشتناک وابسته مه جوری که وقتی خوابه به ثانیه پاشم برم دستشویی سریع چشاشو وا میکنه حتی شبا، گفتن به بوی بدنت عادت کرده لباسم‌م بزارم باز بیدار میشه وقتی هم بیداره از بغلم پایین نمیاد جوری شده هفته ها نتونستم اشپزی کنم ، دخترم هشت سالشه اونم بهم نیاز داره ولی نمیتونم، گاها مامانم یکی دوساعت میاد که اونم کار زیادی نمیتونم‌بکنم همسرمم کارش سخته شبا یکی دو ساعت میاد که سریع ظرفارو میشورم‌ و حموم‌به وضع خونه میرسم هفته ای یه روزم کارگر دارم که اگه نیاد واقعا نمیشه قدم انداخت توخونه تو‌رو خدا چیکار کنم این پسر یه ده دقیقه بهم استراحت بده ، 😞دخترم در این حد وابسته م‌نبود خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزارش يكجااسباب بازي بزار بشين روبروش 

تماس بدنيت رو كمتر كن 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

انقد محدود کردی اینطوری شده باید بچتو از اول یکم تنها میزاشتی مثلا تلویزیون رو روشن کنی نگا کنه بری کاراتو انجام بدی! سعی کن کم‌کم روش کار کنی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

دختر منم اینجوری بود و الان داره سه سالش میشه همینجوری وابستس هرجااااا برم باهام میاد تازه باز شما خوبه کمکی داری من آغوشیش رو آویزون میکردم به خودم میزاشتمش توش عین اوشین  تمام کارای خونه رو انجام میدادم 😧 

الانم پیش هیچ احدالناسی نمیمونه 

طبیعیه الان حس امنیت میخواد که فک میکنه شما میری و نمیای ،بزارش با اسباب بازیاش بازی کنه و شما از دور نگاش کن ولی هراز گاهی بیا نزدیک ولی بغل نکنش بهش بگو من کنارتم برم اب بخورم میام بچه هاکلا تو این سن این مدلین،منم دخترم اذیتم کرد ولی پسرم۲سالشه از همون دوران۷ماهگی باخودش بازی میکنه و تا الانم اصلا وابستم نکردمش اینجوری به همه کارامم میرسم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
تلویزیون برا بچه زیر دو سال خوب نیست

حدس زدم فقط تلویزیون نیست ک انقد سرگرمی زیر ۲سال هست! داداش من ۵ماهه بود ب کارتون نگاه میکرد ساکت میشد گریه نمیکرد

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

طبیعیه الان حس امنیت میخواد که فک میکنه شما میری و نمیای ،بزارش با اسباب بازیاش بازی کنه و شما از دو ...

وای چه خوب ، من خودم ادم خونسردیم اصلا از این اخلاقا بدم‌میاد که بچه رو‌ وابته به خودت نگه داری معتقدم بچه باید از همون اول یاد بگیره وابسته نباشه ولی پسرم انگار تو‌خونش وابستگی هست تا چند وقت پیش خودم مریض بودم هی کارم به بیمارستان میکشید مجبوری با مامانمو خواهرم میموند ولی ماهه پیش که دخترم مریض شد پسرم حتی با همسرمم نمون مجبور شدیم بیمارستان اتاق خصوصی بگیریم که پسرمم تو اون شرایط کرونایی یک هفته تمام باخودم تو بیمارستان نگه دارم نگم از اون روزا که چقدر زجر کشیدم